Toni Kros i Luka Modrić (Foto: AFP)
Toni Kros i Luka Modrić (Foto: AFP)

Legende bi mogle još godinu dana da predaju fudbalske lekcije u Madridu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 20:16

Florentino Peres je spreman da Luki Modriću i Toniju Krosu ponudi ugovore na još godinu dana

Fudbalska istorija će Luku Modića i Tonija Krosa pamtiti kao jedan od najboljih veznih dvojaca svih vremena. Samo što se u tu istoriju, Hrvat i Nemac možda neće baš odmah zaputiti. Španska Marka javlja da je Florentino Peres spreman da dvojici najiskusnijih vezista ponudi ugovore na još godinu dana.

Kada je reč o Modriću, mediji poput As-a i Mundo Deportiva javljaju da je već pao načelni dogovor sa Kraljevskim klubom. U slučaju, Kros, još je nejasno da li će Nemac ovog leta, pošto završi sezonu sa Realom i Euro sa Nemačkom, okačiti kopačke o klin.

Izabrane vesti

Kako bilo, u Realu su se tokom završnice sezone, naročito u Ligi šampiona uverili da Hrvat i Nemac nikako nisu istrošene kapisle, da i dalje prave razliku na terenu svojim iskustvom i klasom. Kako je samo Toni Kros poslužio Vinisijusa Žunira za gol na Alijanc areni, i sa koliko je energije u revanšu polufinalnog dvomčea sa Bajernom Luka jurnuo da osujeti kontru Bavaraca koja je mirisala na pogodak. Potezi kojima su legende pokazale da bi makar još godinu dana mogle da predaju fudbalske lekcije na Santjago Bernabeuu.

Modrićev i Krosov slučaj potpuno su odvojeni i nezavisni. Karlo Ančeloti ni u jednom trenutku ove sezone nije sumnjao u reprezentativca Nemačke. Modrić je nešto manje igrao, ali je pokazao da i u 39. godini života nije izgubio motivaciju, kao ni sposobnost da pravi razliku.

Mundo Deportivno je, pozivajući se na Onda Madrid i Telemadrid, preneo da je Modrić maltene već pristao da igra za Real i u sezoni 2024/25 i to za duplo manje novca od 10.000.000 evra nato, koliko trenutno zarađuje po sezoni.

Podsetimo, Modrić je prošlog leta odbio 200.000.000 evra od Al Hilala za trogodišnji ugovor. Tada je pokazao da novac nikada nije imao ulogu, već isključivo emocije.


tagovi

Luka ModrićReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara