Mesijev slobodnjak protiv Betisa (© Reuters)
Mesijev slobodnjak protiv Betisa (© Reuters)

Leo Mesi nikad u karijeri nije pucao slobodnjak na treningu!?

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 11:49

A dao je 55. golova na taj način u karijeri

Važi Lionel Mesi za jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svetu, zbog čega maltene frapantno deluje saznanje da ih – ne vežba!?

Bar tako uverava bivši saigrač Argentinca u Barseloni, Nelson Semedo. Portugalski desni bek je i sam ostao u čudu kad je uočio da Mesi ne radi ništa na poboljšanju tehnike šuta iz prekida. Bar ne pred drugim fudbalerima.

Izabrane vesti

Nemam reči da opišem koliko je Leo dobar. Izvanrednim ga čini činjenica da ga nikad, baš nikad, nisam video da na treninzima puca slobodnjake. Za sve vreme koliko sam bio na Nou Kampu – nijednom. Kunem vam se! Uvek smo ostajali posle treninga da vežbamo udarce iz daljine, ali Mesija nije bilo nikad, makar jednom da šutne. Kod njega je sve to prirodno. Kažu da vežba vodi ka savršenstvu. Za Mesija to ne važi. Leo ne vežba slobodnjake, a i dalje perfektan“, ističe sadašnji član Vulverhemptona.

Inače, Lionel Mesi je u karijeri postigao 55 golova iz slobodnih udaraca. U Barseloninom 49, u dresu argentinske reprezentacije šest. Priliku da obogati kolekciju imaće u revanšu polufinala Kupa kralja, protiv Sevilje. Katalonci jure zaostatak iz prvog meča (0:2).




tagovi

Lionel Mesislobodan udarac

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara