Komentari na vest

Leonardova dirljiva poruka Vlahoviću: Bio si moj navijač, sad si moj Ronaldo!

P

Pratilaccc

pre oko 2 godine

A je l' može nešto o Vlahoviću?
R

Realno11

pre oko 2 godine

Najbolji stranac ikada u Srbiji. Trebala mu je samo jedna sezona da pokaze svu svoju fudbalsku magiju. Sa Urosem osvojili nemogucu duplu krunu. Jednostavno je dominirao terenima .. Svakako tu su jos vredni napomene i Dijara, KLeo, Moreira, Rikardo, Tavamba.. I da nam se vratis, jednom. Leo!!!
1

16

pre oko 2 godine

Kakav majstor, asistent, strelac, savršen prekid. Fudbalski umetnik
.

....t

pre oko 2 godine

Tu titulu 2017 ste "osvojili" tako sto ste imali 7 prelaza, i gde ste prosto morali uzeti kup i titulu.Svi znamo kako.
T

Taribo

pre oko 2 godine

A mene si zaboravio? :) Nece se Leo vratiti sigurno, makar dok je iglica tu...
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Prosečan fudbaler kome su se kockice poklopile da igra u dobroj ekipi sa Đurđevićem u tandemu. Mnogo je boljih stranaca bilo i u Partizanu i u zvezdi od njega.
M

Mop

pre oko 2 godine

Rehabilitovao se ovde i sa prvom ponudom pobego ko zadnje... Sad može neko da kaže uzelo se obeštećenje. Pa kukao već na polusezoni a kad je provalio da mu Arapi neće titrati, onda na Twiteru, Facebooku, Partizan čežnja, volim ga. Super se pokazao te sezone, ali Žuka i Moreira su što se tiče stranaca ljudske veličine. Dijara i Kleo takodje. Rikardo... Ovaj je dobar igrač bio ali i teška dijabola
G

Gosturina

pre oko 2 godine

Najbolji ako su Boćko iz prvog mandata i Hugo Vijeira igrali kriket:-)))

Sakur

pre oko 2 godine

Najbolji stranac koji je ikada igrao u Srbiji,steta sto ima ludu glavu
v

verteks

pre oko 2 godine

Mali je uzorak utakmica i prilicno nerelevantne (dva dobra derbija + JSL) da potvrde taj iskaz. Ipak su Moreira, Kleo, Boaci, Kanga, Ben, pa mozda i Rikardo i Tavamba vise uradili ovde od njega.
M

Ma vazi!.!

pre oko 2 godine

Vazi sto je najbolji.Toliko je dobar da iz Arabije ne moze da mrdne.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Ben realno nije nikad bio najbolji igrac ni Zvezde, a kamo li da bude najbolji stranac, a Boaci i Tavamba su imali po jednu dobru sezonu i tjt
@

@Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Slazem se, s tim sto su oni imali evropske utakmice i davali golove timovima poput Napolija, Red Bull-a, Milan-a, Kelna, Dinamo Kijeva, Jang Bojsa, Olimpijakosa... A Leonardo je atraktivno odigrao 2 derbija (poput Huga Vijeire) i sve ostalo je bilo po JSL poljanama. Daleko je od toga da je najbolji stranac ikada ovde kad nije naisao na ozbiljnog beka cuvara.

LEO

pre oko 2 godine

Sta je Leo radio igracima Olimpijakosa da je ostao duze ali i da je Nikolic ostao ko zna dokle bi stigao i u kom pravcu bi mu otisla karijera.