Lepi su evropski mečevi, ali večiti derbi je nešto posebno

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.02.19. | 20:25

Veljko Simić se raduje predstojećem meču protiv Partizana

Igrao je Veljko Simić u evropskim utakmicama Crvene zvezde, ali se raduje drugom obračunu s Partizanom u večitom derbiju. Taj duel je zakazan za subotu od 18 časova.

Simić ističe da njegov tim uprkos bodovnoj prednosti nema pravo da se opušta.
"Derbi je zaista specifična utakmica. Evropski mečevi su lepi, jedinstveni, ali večiti derbi je za svakog igrača i navijača nešto posebno. Ulog je veliki, u pitanju je prestiž tako da očekujem odličnu borbu. Ne osvrćemo se na stanje na tabeli, tek je pred nama deljenje bodova, nemamo prava da se opuštamo i maksimalno smo fokusirani", rekao je Simić za sajt Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Ni novajlijama u crveno-belom dresu večiti derbi nije nepoznanica.
"Svi igrači znaju sve o večitom derbiju, ovo je naša najveća utakmica i svako od nas zna šta se od nas očekuje na terenu. Zato ni novajlijama ne treba ništa dodatno objašnjavati. Vidi se po atmosferi u klubu i među našim navijačima da nas očekuje lepa fudbalska predstava".

Zvezda se svakako uzda u podršku navijača.
"Atmosfera će biti fantastična, kao i uvek na našem stadionu. Svesni smo da moramo mnogo bolje da izgledamo u ovom derbiju. U tome će nam mnogo pomoći podrška sa tribina. Naši navijači iz nas izvlače ono najbolje", poručio je Simić.

Čekajući subotu i 18 časova...

Foto: MN Press


tagovi

159. večiti derbiveljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara