"Uručenje dresova u Leskovcu"
"Uručenje dresova u Leskovcu"

Leskovačka Sloga opremljena novim dresovima

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 11:56

Slogi iz Leskovca Mozzart donirao dve garniture sportske opreme

Uručenje dresova u Leskovcu

Iako je polusezona i pauza u takmičenjima, kompanija Mozzart aktivno nastavlja sa svojom podrškom lokalnom sportu. Akcija „Novi dresovi za nove šampione” obilazi jug Srbije, pa će nastavak sezone u novim dresovima dočekati i fudbaleri Sloge iz Leskovca.

Izabrane vesti

Sloga iz Leskovca osnovana je 1946. godine i od tada se neprekidno takmiči, trenutno u niškoj fudbalskoj Zoni jug. Najveći uspeh fudbaleri Sloge su ostvarili 2004. godine kada su ušli u Srpsku ligu, Grupa istok, i u njoj su se takmičili do 2008. godine. Ovde je poniklo dosta talentovanih fudbalera koji su igrali u nekim od najvećih klubova u Srbiji i regionu.
„Kontakt koji je ostvaren s kompanijom Mozzart je od izuzetnog značaja za naš klub i kao predsednik kluba zahvaljujem na sportskoj opremi koju smo dobili – dve garniture kvalitetnih dresova. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi koja pomaže klub i zbog koje možemo normalno da funkcionišemo. Znam da nismo jedini klub koji je dobio pomoć od Mozzarta, tako da nam je drago da je pomoć stigla od društveno-odgovorne firme, koja, pored svega, ima za cilj da unapredi razvoj fudbala u Srbiji. Hvala Mozzartu“, poručio je Aleksandar Đorđević, predsednik kluba.

Dresovi su svečano uručeni na uplatno-isplatnom mestu kompanije Mozzart u Leskovcu, gde se prisutnima u ime kompanije obratila Dragana Stević, menadžer podregiona:
„Akcija Novi dresovi za nove šampione pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Više od 60 klubova već igra u Mozzartovim dresovima, a od danas i Sloga. Kompanija Mozzart vam želi mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone.“


tagovi

MozzartLeskovacdeo tvog života

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara