(©www.lcfc.com)
(©www.lcfc.com)

Lester konačno ima desno krilo: Roma popustila, Under stigao na jednogodišnju pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.09.20. | 11:10

Lisice su umesto obaveze izboksovale pravo otkupa

Još od odlaska Rijada Mareza u Mančester Siti pre dve godine, Lester traga za pravim desnim krilom. I konačno ga je dobio! Lisice su kao najnovije, drugo pojačanje ovog leta predstavile Džengiza Undera, koji stiže na jednogodišnju pozajmicu, s tim da će umesto obaveze, kako se u početku pisalo, na kraju iste imati pravo da odluči da li će da otkupi njegov ugovor od Rome za 24.000.000 evra.

Mark Obrajton je od osvajanja šampionske titule postepeno gubio minutažu, a ni na Rašida Gezala Brendan Rodžers nije ozbiljnije računao od dolaska na klupu početkom 2019. godine. Kao jedinu pravu opciju na desnom krilu engleski stručnjak je imao Ajozea Pereza, zbog čega je pojačanje na toj poziciji određeno kao prioritet u ovom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Under zapravo nije bio prva želja Lestera. Pokušali su na King Pauer stadionu prvo sa Fransiskom Trinkaom iz Barselone, ali su Katalonci glatko odbili ponudu za fudbalera koji je ovog leta stigao sa pozajmice iz Brage, nakon čega su se Lisice okrenule Turčinu. Roma je prvo zahtevala obavezan otkup, zbog čega su se pregovori malo odužili, Lester nikako nije želeo da prihvati taj zahtev, pa je na kraju rimski klub morao da pristane na plaćenu pozajmicu i pravo oktupa.

Turski fudbaler se prethodne sezone nije naigrao na Olimpiku, prvenstveno zbog povrede koja mu je početkom sezone 2019/20 "oduzela" deset utakmica. Iz tog razloga, tek 18 mečeva u prvenstvu i svega 873 minuta.


tagovi

Džengiz UnderLesterRoma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara