Levandovski o najtežim trenucima u Minhenu: Svi bili protiv mene, bio sam usamljen i rešen da odem

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 10:05

"U to vreme se nisam osećao dobro u Minhenu, sve se odjednom udružilo protiv mene, zbog toga sam razmišljao o odlasku", rekao je odlični golgeter

Kod napadača se zna. Ili postižeš golove ili te brzo bace u drugi plan. Čak i ako se zoveš Robert Levandovski. Sjajni Poljak je u intervjuu za nemački Bild otvorio dušu o teškim trenucima koji su se dešavali proletos u Minhenu.

Takođe, otvoreno priča o tome da je bio rešen da napusti Alijanc Arenu.
"U aprilu i maju su me svi napadali, nisam osećao zaštitu od kluba, osećao sam se usamljeno. Nisam postigao gol na dve ili tri važne utakmice i odmah su svi bili u raspoloženju: pucajte na Levandovskog. Niko nije bio iza mene, ni trener (Jup Hajnkes, prim. aut.) me nije branio", rekao je Levandovski.

Izabrane vesti

Sve te stvari su teško pale snažnom napadaču, pa je postigao dogovor sa agentom Pinijem Zahavijem o odlasku.
"To je bilo dogovoreno sa Pinijem. U to vreme se više nisam osećao dobro u Minhenu. Sve se nekako udružilo odjednom. Osećao sam se kao da sam propustio čitavu sezonu u Bajernu, nisam imao nikakv kredit u klubu. Zato sam razmišljao o odlasku".

Ipak, sve se promenilo pred početak ove sezone.
"Sada sam se ponovo vratio srcem u Bajern. Osećam da su navijači iza mene i shvatio da me i dalje žele. Nikada ne bih štrajkovao ili se prepirao sa klubom. Više ne gubim vreme na razmišljanje o odasku iz kluba".

Nemce interesuje i odluka Levandovskog da produži saradnju sa Zahavijem. Naravno, odmah se polemiše o tome da će u jednom trenutku ipak odlučiti da napusti Bajern.
"Da, to je istina, ali to ne znači da će mi on dogovoriti transfer u neki drugi klub. Postoji mnogo drugih stvari o kojima jedan agent brine", zaključio je Levandovski.

Poljak je započeo svoju petu sezonu u klubu od odlaska iz Dortmunda. U dresu Bajerna do sada je postigao 155 golova u svim takmičenjima na ukupno 197 utakmica.

Foto: Action images


tagovi

Robert Levandovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara