Ligo šampiona, dugo su te čekali… Crveno-bela reka od Marakane do Autokomande (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.09.18. | 09:50

Delije od jutros stale u red za dragoceno parče papira

Na hiljade crveno-belih vernika je jutros pohrlilo put Marakne i formiralo kolonu kao u najslavnija vremena. Na stadionu Rajko Mitić je počela prodaja ualznica za mečeve u Ligi šampiona! Nešto što se godinama čekalo…

Prethodnih dana, Crvene zvezda je prodavala pakete karata za članove kluba i one sa godišnjom kartom, a danas je počela otvorena prodaja za sve ostale. I odmah se formirala ogromna gužva.

Izabrane vesti

Iako su se blagajne na Marakani otvorile tek u 10.00 časova, red ispred stadiona Rajko Mitić je počeo da se formira već oko četiri sata ujutro. Već u sedam sati je bilo preko 1.000 ljudi u redu! Do trenutka kada su se blagajne otvorile, red zvezdaša se protegao celom dužinom stadiona, pored prostorija SD Crvena zvezda, pa skoro sve do Autokomande!

Reka zvezdaša se danas slila na Marakanu u pokušaju da se domogne dragocenih ulaznica. Podsetimo, svaki kupac na blagajni može da kupi najviše dva paketa karata. U paketu su ulaznice za mečeve sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom i nema prodaje ulaznica pojedinačno za pomenute utakmice. Cene karata su po 7.500 za severnu i južnu tribinu, 15.000 za Istok i 15.000 i 18.000 za zapadnu tribinu.

Kako sada stvari stoje, Marakana će vrlo brzo biti rasprodata za mečeve Lige šampiona…


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara