Komentari na vest

Lion platio 2.000.000 evra za povratak Dejana Lovrena

A

Anita, izdrži

pre preko 1 godinu

Kiksaru Lovrena su prvi put navijači otjerali iz kluba. U međuvremenu ga žena varala sa drvosječom, pa je čak i propjevao Thompsona bez majice sa grupom toplih istomišljenika. Ako ništa drugo, sad bar znamo zašto baš sa drvosječom.
G

Gost888

pre preko 1 godinu

zamisljam tebe i tvoj zivot
G

Gost8888

pre preko 1 godinu

Kakav crni Holgejt , Lovren i ako je star pokazao je na svetsko da je dobar uz Gvardiola (tako da bice dobar s Lukebom)
I

Ivan OL 91

pre preko 1 godinu

Uz Gvardiola bi i Veljković znao ponešto. A sad treba da je on lider odbrane kao što je bio u prethodnom mandatu u Lionu, koji se završio fijaskom.
G

Gost9118177

pre preko 1 godinu

Gledam sad utakmicu Šerki ubedljivo najbolji igrac na ovom mecu Tete je dobar a Ekambi polako treba da ide sve je slabiji
O

OL

pre preko 1 godinu

Lion trazi zadnjeg veznog jer to zaista treba oni imaju jedino mladog Lepenana dok Toliso Kakere I Adelaide to nisu a Mendes nije dobar..
I

Ivan OL 91

pre preko 1 godinu

Što se tiče Holgejta, njega je Šejru (sportski direktor) predložio Blanu još prije Lovrena, ali je Blan odbio. Tražili su iskusnog štopera uz kojeg će Lukeba (Čelzi nudio za njega ljetos 43 miliona) da se razvija. Nešto slično kao Dragović - Eraković. U konkurenciji su bili još Sojonglu iz Lestera i Điku iz Strazbura, ali je na kraju izbor pao zbog Lovrena jer zna francuski jezik i zna način rada kluba. U januaru se očekuje dovođenje desnog beka, jer tamo imaju samo dva tinejdžera Gusta i Kumbedija i centralnog veziste, jer je Toliso više van terena nego što igra. Moguće da dovedu još nekoga ako odu Auar i Dembele jer im ističe ugovor za 6 mjeseci.