Lion prodaje Kornea, Nemci u trci

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.08.18. | 17:59

Volfzburg najbliži talentovanom krilnom napadaču...

Lion se odriče svog mladog krilnog napadača Maksvela Kornea! Kako javlja Parizijen tri nemačka kluba u borbi su za potpis ovog 21-godišnjeg momka, a trenutno je najbliži Volfzburg koji je već poslao prvu ponudu. Ona je doduše odbijena, ali pregovori se i dalje vode. 

Korne nema mesta u timu Bruna Ženesija pošto ovaj planira da forsira Marijana Dijaza, Memfisa Depaja i Bertranda Traorea, pa još ako i Nabil Fekir ostane, a sva je prilika da hoće, Korne se ne bi naigrao. Zbog toga je i sam fudbaler zainteresovan za odlazak. Lion je svoje uslove postavio: želi 20.000.000 evra i 30 odsto od naredne prodaje. Vukovi su pristali na te procente, međutim nude samo 15.000.000 evra. Zbog toga ptegovori ne idu baš glatko. 

Izabrane vesti

Parizijen ipak tvrdi da se očekuje transfer. Ukoliko Volfzburg odustane tu su Borusija Dortmund i Šalke. Ta dva kluba takođe pokazuju interesovanje za Kornea i prate situaciju. Ono što bi moglo da olakša posao interesentima jeste činjenica da Lion i njegov predsednik Žan Mišel Ola žele po svaku cenu štopera Benfike Rubena Dijasa i zbog njega planiraju da "razbiju kasu". Novaca nikad dosta - francuski klub do sada je zaradio blizu 70.000.000 na prodajama samo ovog leta - pa se može očekivati da malo popuste u pregovorima. 

Korne je prošle sezone imao učinak od sedam golova i osam asistencija.

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Maksvel Korne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara