Livaja sa dresom Hajduka (©Printscreen / HNK Hajduk)
Livaja sa dresom Hajduka (©Printscreen / HNK Hajduk)

Livaja pred navijačima saopštio da ostaje u Hajduku do 2027.

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 01:17

Ludnica u Splitu

Više ni najmanje dileme nema – Marko Livaja odlučio je da ostane u Hajduku! I ne samo to, već i da produži ugovor sa klubom iz Splita čime je stavio tačku na sve spekulacije da bi mogao da ode.

Postojala je među navijačima Hajduka bojazan da bi strelac 32 gola iz prošle sezone i osvajač domaćeg kupa mogao da promeni sredinu i naplati dobre igre, ali on je parafom na novi trogodišnji ugovor definitivno rasterao sve oblake sumnje. To znači da bi u Splitu mogao da ostane do 2027. godine, pošto mu je dosadašnji ugovor bio važeći do juna 2024.

Izabrane vesti

Nedelja, 21.00: (6,50) Istra 1961 (4,10) Hajduk (1,53)

Livaja je vest o parafu i ostanku saopštio navijačima na tradicionalnom turniru u malom fudbalu u Splitu. Ceo tim Hajduka pojavio se pred punim tribinama, gde je vest prvi saopštio predsednik kluba Lukša Jakobušić, da bi onda i sam Livaja poručio da ostaje. Ugovor je potpisan u četvrtak tokom dana, nekoliko sati pre zvanične potvrde. Kako je bilo na samom događaju možete videti OVDE.

“Hvala vam na velikom odazivu. Ponosan sam što sam deo ove ekipe i srećan zbog produženja ugovora. Nadam se da će naredna sezona biti još uspešnija nego prošla“, rekao je najbolji igrač Bijelih.

Hajduk je tako završio dva, možda i najvažnija posla ovog leta. Pre Livaje novi ugovor dobio je i Lovro Kalinić oko kojih Hajduk gradi tim koji bi želeo ponovo da napadne šampionsku krunu. Koja je, podsetimo, zamalo promakla splitskom timu ovog proleća.


tagovi

Hajduk SplitMarko LivajaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara