Liverani i Buki u klinču za Seriju A

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.01.19. | 10:46

Zanimljiv duel u drugoj italijanskoj ligi

Fudbaleri Beneventa se vraćaju u realnost. Prošlog vikenda doživeli su debakl na gostovanju milanskom Interu u osmini finala Kupa Italije (2:6), iako je trener Nerazura Lučano Spaleti promešao karte. Na teren je poslao rezerve poput golmana Padelija, te Dalberta, Vrsaljka, Ranokije, Galjardinija, ali i nosioce igre poput Škrinijara, Brozovića, Perišića, Ikardija

A najbolji utisak od svih je ostavio Lautaro Martinez, koji je sa dva gola pokazao da može da igra u tandemu s Ikardijem od prvog minuta. Uspeo je Benevento da ublaži poraz golovima Insinjea iz slobodnjaka i Bandinelija glavom. Tačku je stavio Kandreva drugim golom na meču posle solo prodora u 95. minutu.

Izabrane vesti

Pitanje je koliko će ovaj težak poraz – doduše očekivani – ostaviti traga na pulene Kristijana Bukija, koje danas u 15 časova očekuje teško gostovanje Lečeu na čijoj klupi sedi još jedna poznata faca italijanskog fudbala – Fabio Liverani.

I jedni i drugi imaju dobre šanse za plej-of, ali i za drugo mesto koje direktno vodi u elitu, dok je vodeći Palermo poprilično odmakao. Tradicija poručuje da ovde vredi probati sa goleadom, uostalom, bacite pogled na rezultate međusobnih duela ovih timova: 3:3, 3:0, 2:1, 1:2, 1:1, 2:0, 4:1... I Leće i Benevento su u solidnim formama, pa se nekako najrealnije opcije čine UG2-4 ili GG.

ITALIJA 2 - 20. KOLO:

Subota

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Italija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara