Liverpul i Fekir – OPET!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 09:56

Nije gotovo...

Liverpul i Lion će ponovo pregovarati o transferu Nabila Fekira na Enfild kada se završi Mundijal.

Fekir se posle meča Francuske i Belgije video sa Lionovom prednsednikom Žan-Mišel Olom i zamolio ga da mu garantuje da će pregovori sa Liverpulom opet viti otvoreni posle prvenstva. Ola koji je u svlačionici posetio francuske reprezentativce je tom prilikom obećao Fekiru da će mu izaći u susret i da će saslušati šta novo ima da predloži Liverpul.

Izabrane vesti

Dakle, ona priča o lekarrskim pregledima  i Fekirovom kolenu ne pije vodu, mada je i na početku zvučala sumnijivo.

Podsetimo, Lion i Liverpul su praktično dogovorili 60.000.000 evra vredan transfer Fekira na Enfild Roud, igrač je obavio lekarske preglede, slikao se u dresu novog kluba, a onda je spuklo. Navodno je Ola tražio više para i Liverpul se povukao iz pričće. Doduše, francuski mediji su tvrdili da je Liverpul na kraju ponudio manje nego što je dogovoreno i da je pokušavao da spusti cenu. Jedino niko ne veruje u zvaničnu verziju da se Liverpul povukao iz pregovora zbog Fekirovog zdravstvenog stanja i kolena koje je povredio.

Igrač je bio taj koji je najviše izgubio prekidom pregovora jer je već sebe video u Liverpulu. Zato je u nekoliko navrata tokom Mundijala preklinjao Lionovog predsednika Olu da ne zatvara vrata transfera i da opet sedne za pregovarački sto sa Redsima. Sada je pitanje, ko će napraviti prvi korak: Liverpul ili Ola?

Fekirovi menadžeri su tu da ubrzaju stvar i da opet spoje dva kluba. Fekirov ugvor je odavno dogovoren i on iznosi 120.000 funti nedeljno za pet godina. Sada Liverpul i Lion opet moraju da nađu zajednički jezika. Transfer svakako neće biti manji od 60.000.000 evra ako dođe do njega. I Jirgenu Klopu je jasno da je na tržištu ostalo malo igrača Fekirovog profila i da za te pare neće useti da nađe bolje pojačanje koje bi se uklopilo u stil njegovog Liverpula.

Dobra vest je što je Ola spreman na razgovor...

(FOTO: Action images)


tagovi

Nabil FekirLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara