Komentari na vest

Liverpul pred ciljem: Gostio se na trećem vezanom gostovanju, ostao je zicer za Ligu šampiona (VIDEO)

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Liverpul u Ligu Šampiona, a Fabinjo kada bi prešao u Bayern to bi bilo super, samo što od ovog drugog neće biti ništa.
.

...16

pre gotovo 3 godine

Realno i zasluzuje liverpul da udje u LS,kad je postalo gusto u finisu pokazali su karakter i ispunili sve sto je bilo do njih.Sa druge strane Lester opet kao i prosle sezone pokazuje ,,strah" u kljucnim momentima,ispusta prednost i verovatno ce opet da izvisi.Steta za njih stvarno ali opet veliki uspeh su napravili i ne treba da ,,ocajavju" jer se vidi kontinuirani rad i da polako stasavaju ili da kazem prosiruju ono pravili top 6 timova iz preminersipa.Mozda bi trebalo da dovedu jednog-dva prekaljana veterena bas za ovakve momente i stabilnost.
x

xixixiix

pre gotovo 3 godine

dzaba sve kad nece liverpul zavrsiti u top4 na kraju videcete.

Дарко КГ

pre gotovo 3 godine

Коначно једна победа Вест Хема за завршетак ове фантастичне сезоне. Само још један бод у последњем колу против Саутемптона и ЛЕ је ту. Од борбе за опстанак прошле сезоне до "замало" ЛШ, невероватан успех комплетног тима на челу са Мојесом и његовим стручним штабом. И даље је то прилично лимитиран састав, без дубине и неког другог плана, али уз овакву борбеност и неколико појачања има штофа за напредак. COYI ⚒️⚒️⚒️
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Čim je Bobika krenuo da daje golove, krenuli smo i da pobedjujemo. Neverovatno koliko znači, ali obavezno špica tražiti na leto, posto uvek dodje deo sezone kad zakaze sa formom. Ove sezone ova dva ludaka na krilu nisu uspeli da nadoknade deo sezone kad je stao (neverovatno koliko mnogo prilika im treba za gol). Stojim iza toga da je Konate ekstra pojačanje, ali da partner Van Dajku sledeće sezone treba da bude upravo Filips, koji će uz njega biti mnogo bolji, a već sad je odličan. Sjajna partija njega i Alisona. Radujem se zbog Oksa. Fenomenalan za dzokera.