Liverpul prodao golmana za 10.000.000 funti posle dolaska Alisona!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 14:04

Očekivano...

Gužva na gol-liniji Liverpula, pa je neko morao da se spakuje.

Posle dolaska najskupljeg golmana svih vremena, slavni klub sa Enfild Rouda je prodao trećeg golmana Denija Vorda! redsi su danas sa Lesterom dogovorili obeštećenje za reprezentativca Velsa koji je u prethodnoj sezoni bio treći golman i alternativa Karijusu i Minjoleu.

Izabrane vesti

Lisice su pristale da Liverpulu plate 10.000.000 funti (nešto više od 11.000.000 evra) za Vorda, što i nije loša para ako se zna da je prošle sezone branio na samo jednom meču i da se na njega nije ozbiljno računalo. Dolaskom Alisona je postalo potpuno bespotrebno da Liverpul u sastavu drži četvoricu golmana i plaća ih.

Ostaje da se Vord još dogovori sa Lesterom oko ličnih uslova i da prođe lekarske preglede. Ali to ne bi trebalo da bude problem... Mnogima je ovo bio signal da se Lester sprema za prodaju Kaspera Šmajhela kojeg žele Čelsi i Roma, ali Skaj Sports javlja da Vord dolazi kako bi zaoštrio konkurenciju i da ovo ne znači neminovan odlazak danskog reprezentativca. Videćemo... Nije da im baš verujemo.  

Liverpul je tako uspeo da prodajom Vorda izfinansira neto manje od sedmine uloženih sredstava u kupovinu Alisona. Nije isključeno da do kraja prelaznog roka odu Karijus ili Minjole jer Klopu nisu potrebna tri golmana sa velikim ugovorima. A podsetimo da Liverpula ima i Adama Bogdana koji je nedavno prešao na pozajmicu u Hibernijan.

Inače, Alison je sinoć doputovao u Liverpul, jutros je došao na lekarske preglede i uskoro će biti i zvanično predstavljen kao pojačanje.

(FOTO: Action images)


tagovi

AlisonDani VordLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara