Liverpul rešio da završi transfer Alisona, do cilja ostalo još 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.07.18. | 16:15

Dva tima su odavno uspostavila dobre poslovne odnose, koji su dostigli vrhunac prošlog leta kada je doveden Mohamed Salah

Liverpul je rešio da završi transfer golmana Rome Alisona Bekera. Kako javlja londonski Gardijan, Redsi su otvorili pregovore sa Rimljanima i poslali ponudu od 70.000.000 evra za brazilskog čuvara mreže, kako bi jasno opipali puls suprotnoj strani.

Roma zahteva pet miliona evra više za sjajnog čuvara mreže, pa je jasno da bi pregovori mogli da budu okončani konačnim dogovorem.

Izabrane vesti

Dva tima su odavno uspostavila dobre poslovne odnose, koji su dostigli vrhunac prošlog leta kada je doveden Mohamed Salah.

Ako pređe na Enfild Alison će postati najskuplji golman na svetu i tako prešišati do sada rekordni transfer Đanluiđija Bufona iz Parme u Juventus 2001. godine za 53.000.000 evra. U novije vreme najskuplji je Ederson, kojeg je Mančester Siti prošlog leta platio 40.000.000 evra.

Liverpul već godinama unazad kuburi sa golmanima, a neuspeli projekat predstavljao je i Loris Karijus, koji je karijeru u dresu Redsa praktično završio u finalu ovogodišnje Lige šampiona protiv Real Madrida.

Alison je u Romu došao u julu 2016. godine iz Internasionala za 8.000.000 evra, a zablistao je u prošloj sezoni kada je ostvario 49 nastupa u svim takmičenjima za Vučicu, a potom branio i na Mundijalu za Selesao.

Foto: Action images


tagovi

AlisonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara