Ljajiću pada cena

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.18. | 15:40

Srpski reprezentativac bi karijeru mogao da nastavi u Moskvi, ali Spartak sada nudi četiri miliona evra manje nego pre mesec dana

Odluka Torina da u svojim redovima ipak zadrži Adema Ljajića izgleda će skupo koštati popularne Bikove. Jer krajem januara naš reprezenativac je vredeo oko 12.000.000 evra, a sada se situacija promenila. Nagore, naravno. Tako barem tvrde italijanski mediji.

Druga ponuda koju je poslao moskovski Spartak za nekadašnjeg asa Partizana, a koja je u Torino stigla ovih dana sada je daleko manja i iznosi između sedam i osam miliona evra. Prelazni rok u Rusiji još nije gotov, a za Ljajića se interesuju i pojedini klubovi iz SAD i Kine.

Izabrane vesti

Momak iz Novog Pazara ima problema sa ponašanjem i u gotovo svakom klubu je dolazilo do istih problema. Sada, u Torinu, nakon što je smenjen Siniša Mihajlović, Ljajić nije uspeo da nađe "zajednički jezik" sa novim šefom stručnog štaba, Valterom Macarijem, te retko igra. Tako je ove sezone na 17 utakmica zabeležio tri gola i pet asistencija i treba očekivati da napusti redove ovog kluba.

(foto: Shutterstock)


tagovi

TorinoAdem LjajićSpartak MoskvaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara