Komentari na vest

Ljubav moćnija od novca, endemska vrsta i najbolji Nemac kojeg Bajern nije ulovio

Ш

Шуу

pre oko 1 godinu

Какав цар. Велико поштовање за овог доктора фудбала!
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Bravo dečko, želim ti od srca da te povrede zaobiđu i da ove godine uzmeš titulu.
Г

Гос'

pre oko 1 godinu

Свака му час'. Ријетки су такви играчи, у ово модерно доба. Кад се све мјери банковним рачунима, кад већина само има филозофију дај све и још узимај. Ка да немају шта да једу. Ако ме сјећање не вара, нема титулу са Борусојом. Па ето прилике да освоји, то би свакако био шлаг на торти његове каријере :)
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

To je ta priča i igrač + klub = sve ! Sta bese rekose MESIJI IMA DA IGRA ZA BARSU I DZABE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kad posle Rojsa pozove Marko Marin i ubedi ga da dodje u Zvezdu i preuzme neku funkciju u klubu.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

On i Toti. Ne mogu da se setim jos nekog ko bi ili je posvetio karijeru samo jednom klubu. I nije zeleo da ode ni za kakve pare. Maldini Paolo.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Eto došao je dan da ti od mene dobiješ +
e

esex

pre oko 1 godinu

Gobeljic....zzz
G

Gost13

pre oko 1 godinu

I Aleks Del Piero.
N

Nnm

pre oko 1 godinu

Karager i Džerard, Lampard i Teri, Toto di Natale, Ćavi, Inijesta i Pujol, Rio Ferdinand i Geri Nevil, Muniain, De Rosi, Tomas Miler, Kasiljas i Raul, Toni Adams, Akinfeev, Viktor Valdes, Ivan Elgera, Kostakutra, Bufon, Hari Kejn, itd... Nisu ovde svi cele karijere proveli u samo jednim klubu, ali je svako od njih barem 90% vremena, ako ne i više.
G

Grey

pre oko 1 godinu

Filip Lam,Zaneti,Tomas Miler...
Н

Неко гост

pre oko 1 godinu

Али један је Малдини…
v

van bronchorst

pre oko 1 godinu

Igrao je i za Borusiju Menhengladbah, ali svakako svaka čast za odanost
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Broj odigranih utakmica pokazuje koliko malo igra utakmica u sezoni, čovek je više od 10 godina u klubu. Svaka čast i njemu ali i Dortmundu, retkost u današnjem fudbalu.
G

Gsot

pre oko 1 godinu

Gobelja i Srnic isto verni Zvezdi i nece nigde
F

Fabri

pre oko 1 godinu

Pre svega nije ga ni zeleo toliko, da su ga hteli uzeli bi ga, covek je 60 posto karijere proveo u povredama i oporavku... Steta ali mnogo je fudbal izgubio zbog sklonosti povredama
Z

Zdravko Stanišić

pre oko 1 godinu

Nemaš pojma o čemu pričaš. Kao prvo on je dete Borusiji Dortmund i po završetku omladinskog staža bio je pozajmljen Alenu zajedno sa Groskrojcom koga se sada više niko i ne seća. Posle godinu dana Marka su prodali Menčengladbahu, a ovoga Groskrojca vratili. Marko je u Gladbahu dominirao Bunes ligiom. Posle dve godine Bajern je nudio u to vreme pre 11 godina preko 20 miliona i veliku platu. Nije hteo nego je insistirao da se vrati kući u Dortmund i da igra za mnogo manju platu. Bilo je to za vreme Klopa. Veliki je Marko Rojs.
@

@zdravko

pre oko 1 godinu

Nit ga umanjujem nit bilo sta u vezi toga, da ga je Bajern hteo mislis li da bi se on sta pitao? Isto bi bilo kao sa Geceom. Svakako je covek ozbiljna legenda i da ce nam nedostajati ovaj tip igraca jer polako nestaju...