Komentari na vest

Lopta neće ići tako brzo: Lučani testiraju Zvezdinu sposobnost adaptacije, Stamenković najteža prepreka

L

Lucanci

pre 9 meseci

Pa kad nam savez nije dao hibridnu travu nego dao Zelznicaru i Zvezdi za pomocni teren! E sad igrajte na njivi.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Zvezda ako postigne gol u prvih 20 minuta biće 4:0 na kraju!
3

34 titula

pre 9 meseci

Mislite Zvezda će prosuti bodove zbog lošeg terena. Od toga nema ništa,možda ne bude neka tečna igra ali pobeda sigurno neće izostati.
S

Salamander

pre 9 meseci

Baš tako, biće 3-4 utakmice gde može da bude tečna i otvorena igra, sve ostalo bunker, mučenje, ali pobede neće izostajati.
D

DonKyo

pre 9 meseci

Hahah, nema sanse da verujes u ovo sto si napisao. hahah Stamenkovic hahah
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Исти рецепт применити и на овој утакмици у првих 20 минута: пенал-црвени-аутогол. Да се не замара много његова мезимица.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Jel ima nešto sporno kod tih penala koji su dosudjeni? Jedan je Vojvodini čak bio i oprošten. Jel nije onaj zaslužio crveni za onakav faul? Zar misliš da je potrebna sudijska pomoć protiv Vojvodine i Napretka timu koji nije dozvolio Fenerbahčeu i Fiorentini da predju centar? Bolje gledaj kako se sudi onoj gromadi gde im se poklanja penal i dozvoljava onakvo krljanje nad Čumićem.
D

DZP

pre 9 meseci

gledaj ti svoje dvorište, pokazali ste se juče i reprezentovali svoje kvalitete, ligu i državu...
P

Popsi

pre 9 meseci

Ovaj tim Mladosti nikako ne sme da se potceni. 0:1 dovoljno.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Ne znam šta čekaju da dokaskom špica, LŠ počinje za mesec dana. Ne može Olajinka da igra celu sezonu svih 90 min. Čak mislim da bi korisniji bio na krilu što je uglavnom igrao u Slaviji. Olajinka levo, Bukari desno, i novi špic, to bi bila najbolja kombinacija. Treba nam i zadnji vezni neka bolja verzija Kangve koji će za zuji na sredini terena, jer je Ado verovatno promašaj a ne može Stamenić sam, a Kangva počinje da liči na Kangu jer mnogo pogrešnih rizičnih pasova ima u zadnje vreme. Što se tiče ove utakmice, ako Zvezda bude odigrala na svom nivou samo je pitanje koliko će biti golova razlike, jer je Zvezda za tri klase bolja od svih ostalih.
d

dadadada

pre 9 meseci

Još jedno 5 igrača, malo je ovo do sad
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

Па кад пре лош терен?!Стадион да али трава засигурно неће бити толики проблем као што би била у Новембру или Марту....Топло је,терен је тврд,понеки лош бусен и то је то.Не очекујем неке проблеме осим разочараност странаца када виде већину стадиона по Србији...
B

BokiUSA

pre 9 meseci

Ovaj stadion je jos i dobar kakvih ima... kada pocnu da pletu po Ivanjici Pancevu Surdulici bice LEEEEE gde se dede trava. A o tribinama da i ne pricamo...
Z

Zvezdas...

pre 9 meseci

najveci problem je ova glupa euforija i mentalitet lako cemo, Proslog leta smo igrali protiv Mladosti u jakoj formi 1:2 je bilo...Naravno ovaj narod ne pamti duze od 2 meseca a sad jos igramo bez ivanica....
и

ипак...

pre 9 meseci

...је највећи проблем недостатак сидраша у нападу, једино то помаже против бункера на лошем терену. Мада, видећемо, не знамо како ће Красо и Олајинка да реагују.