Loše vesti stižu jedna za drugom u PSŽ, još jedan prvotimac propušta Mančester Junajted

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.02.19. | 16:21

Tomah Tuhel u velikim problemima

Iz sata u sat rastu šanse Mančester Junajteda da eliminiše Pari Sen Žermen u osmini finala Lige šampiona. S rastom forme Mančester Junajteda se poklapa i katastrofalna situacija sa povredama na drugoj strani. Još jedan standardni prvotimac je ispao iz tima PSŽ za okršaj u utorak na Old Trafordu.

Duel u Ligi šampiona će sigurni propustiti belgijski desni bek Toma Menije koji je na jučeršanjem prvenstvenom duelu protiv Bordoa doživeo potres mozga i strogo mu je prepisano mirovanje u narednih sedam dana. To je najnovija u nizu loših vesti za Tomasa Tuhela.

Izabrane vesti

Podsetimo, PSŽ je prvo ostao bez Nejmara koji je otišao na dužu pauzu zbog hronične povrede metatarzalne kosti. U istom periodu se povredio Marko Verati i tek je juče izašao na teren u duelu protiv Bordoa odigravši sat vremena, ali je bilo vidno da još nije spreman i da je daleko od prave forme. U istoj utakmici je povredu mišića doživeo i Edinson Kavani koji je izgubljen za prvi meč na Old Trafordu, a vrlo moguće i za revanš na Parku prinčeva.

Tomas Tuhel je svakako bio nezadovoljan širinom igračkom kadra i nedostatkom alternativa na pojedinim pozicijama, a sada će za duele sa Crvenim đavolima morati ozbiljno da se pomuči i da skrpi tim.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Tomas Menije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara