Lotitovi uslovi za Sergeja: Nikakve trampe, ni pozajmce, samo pare!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.08.18. | 08:59

Ko voli, nek izvoli...

Svi se raspituju, niko da napravi nešto konkretno.

Čelsi, Mančester junajted, Real Madrid, Milan, Juventus... Zainteresovanih strana za Sergeja Milinković Savića ima, ali kako stvari sada stoje, ne bi trebalo da začudi ako bi najtraženiji srpski igrač na letnjoj pijaci ipak još jednu godinu proveo u Laciju. Nije to, doduše, samo zasluga onih što ne nude dovoljno, već i prvog čoveka Nebeskoplavih Klaudija Lotita, jer je potencijalnim kupcima ostavio samo jednu moguću opciju - kupovinu. I to za astronomsku sumu novca. 

Izabrane vesti

Milan je poslednjih dana opipavao Lotitov puls na temu pozajmice, Juventus je u planu imao kombinaciju kupovine i trampe, Real još čeka rasplet oko Luke Modrića, a Čelsi po navici sve više posustaje. Zato je Lotito, kao poznato tvrd pregovarač, još jednom svim zainteresovanim klubovima jasno stavio do znanja da do Sergejevog potpisa neće stići tek tako...
"Sergej je najbolji mladi igrač na svetu! Takođe, ima veliki prostor za napredak. I dalje čekam neku zvaničnu ponudu za njega. Nisam dobio nikakvu ponudu od Milana ili Juventusa, a kamoli od Junajteda ili Reala. Ono što je bitno, ne forsiram nikakvu prodaju, a ako me pitate koliko Sergej vredi, podsetiću vas da sam 29. avgusta prošle godine odbio ponudu na 110.000.000 evra. Za koliko je beše Pogba bio prodat? E, Sergej vredi više od tih 110.000.000 evra. I, samo da kažem, ne interesuju me nikakve pozajmice, niti trampe", rekao je Lotito u svom stilu. 

Kako Korijere dela sera u današnjem izdanju tvrdi, Lotito bi u četvrtak ujutru trebalo da ima radni doručak s Florentinom Perezom. Navodno, Lacio će ponude klubova razmatrati do 17. avgusta, a do tada će najkasnije biti poznata sudbina i Luke Modrića.

Dakle, čeka nas još devet dana ludila...

Foto: Action Images


tagovi

Sergej Milinković SavićKlaudio Lotito

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara