Lovren tužan i ponosan: Pratiće nas ovo, glupo smo izgubili...

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.07.18. | 22:42

I trvdi da je Hrvatska igrala najlepši fudbal

Hrvatska bajka se završila u finalu. Francuska je ipak bila prejaka za hit Mundijala u Rusiji. Bila je ovo i poslednja šansa aktuelne hrvatske generacije da uđe u istoriju fudbala među red besmrtnih šampiona.

Ipak, i pored poraza su Hrvati napravili ogroman uspeh i mogu da budu ponosni. Jedan od najboljih hrvatskih igrača na prvenstvu je bio i večito kritikovani Dejan Lovren.
„Junački smo pali. Nemamo za čim da žalimo. Poginuli smo na terenu. I dok je bilo 4:1, nismo odustajali. Ali neko mora da izgubi. Mi smo izgubili na glup način i nećemo sa tim moći da se pomirimo dugi niz godina. Ali ućivali smo. Ovo je strašna stvar za sve koji su verovali u nas. Posebno za Zlatka Dalića. Mi smo pobednici“, rekao je Lovren.

Izabrane vesti

Liverpulov defanzivac žali zbog načina na koji je njegov tim poražen.
„Držali smo loptu u nogama i igrali najljepši fudbal do sada. Ali to je njihova taktika i znali su šta žele. Pobedili su, ali ne smemo zaboraviti da smo drugi na svetu i da je to najveći uspeh hrvatskog fudbala. Veselimo se dočeku sutra, želimo da vidimo svoje ljude, ljude koji nas vole. Želimo da dođemo u svoju zemlju i da vidimo šta nas čeka“, za kraj je poručio Lovren.

I Ivan Rakitić je ponosan...
Nemamo za čim da žalimo, videlo se da smo verovali sve do kraja. Ali neko mora da izgubi, to je fudbal. Izgubili smo na glup način i to će nas pratiti. Ali moramo gledati pozitivno, svi su bili uz nas, navijači su nas nosili tokom prvenstva. Želim da čestitam selektoru Daliću, ne možete ni da zamislite koliko je učinio za nas i šta je to sve njemu značilo. Ovo prvenstvo je i za sve one koji nisu verovali u nas, koji su sumnjali. Dokazali smo im da nisu bili u pravu. Mi smo pobednici i to ne smemo da zaboravimo“, rekao je Rakitić posle meča.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dejan Lovrenfudbalska reprezentacija hrvatskeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara