Lozano u Barsinoj orbiti

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.01.19. | 11:48

Napoli ima ozbiljnu konkurenciju

Italijanski mediji pišu, katalonski Mundo Deportivo prenosi - Barselona je u trci za Irvinga Čakija Lozana. Blaugrana je ponovo u igri vezano za fudbalera PSV-a, ali nije jedini klub koji ga prati. Odavno je Napoli istakao kandidaturu.

Meksikanac je već bio povezivan sa Barsom tokom Svetskog prvenstva u Rusiji kada se dobro pokazao u nacionalnom dresu. Sada je ponovo u orbiti Barselone koja nastoji da pokvari planove Napoliju.

Izabrane vesti

Italijanski tim je navodno spreman da ponudi 25.000.000 do 30.000.000 plus Amina Junesa za Lozana. PSV traži bliže 40.000.000 evra za talentovanog 23-godišnjeg fudbalera koji može da igra na više pozicija u prednjem delu veznog reda. Vrlo je moguće da će Lozano na kraju završiti u Napoliju na leto. Osim ako Barselona ne pokvari taj posao.

Lozano je ove sezone dao 15 golova i imao je devet asistencija na 27 utakmica za PSV.

Pored Barselone i Napolija, Čelsi je takođe pokazao interesovanje, ali je više fokusiran na dovođenje klasičnog veziste i napadača.

Lozanov menadžer je kontroverzni Mino Rajola tako da dok igrač ne potpiše ne treba isključiti nijednu mogućnost, pogotovo jer Rajola ima solidne veze u redovima Katalonaca. Barsu nikada u ovakvim situacijama ne treba olako shvatati.

Foto: Reuters


tagovi

Irving LozanoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara