Loznica je noćna mora Kolubare, dva preokreta na startu proleća u Prvoj ligi Srbije

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 18:15

Vredni bodovi za Lozničane i kruševački Trajal

Već na startu prolećnog dela sezone u Prvoj ligi značajno su umanjene ambicije Kolubare da može da se upusti u borbu za plasman u najviši rang takmičenja. Ekipu iz Lazarevca šokirala je Loznica, koja je u prvom delu sezone slavila sa 4:2, a danas je posle preokreta došla do tri važna boda i prišla današnjem protivniku na samo bod zaostatka.

Domaćin je vodio već od trećeg minuta i delovalo je da u potpunosti ima kontrolu utakmice, ali se situacija promenila već u 43. minutu, kada su gosti stigli do izjednačenja. Rezultat je preokrenut u 56. minutu, a gosti su uspeli da ga sačuvaju do kraja. Lozničani su tako nastavili odličan niz rezultata koji su započeli pred kraj jeseni, pa su u poslednja četiri kola osvojili osam bodova i povratili mogućnost da se upuste u borbu za drugo mesto.

Izabrane vesti

Kruševački Trajal je još tokom pripremnog perioda najavio da bi na startu proleća mogao da popravi svoje rezultate i to se i dogodilo. Ekipa Gorana Lazarevića je na svom terenu savladala Zemun posle preokreta u drugom poluvremenu i tako prekinula niz mečeva bez pobede u prvenstvu, koji je trajao od 18. oktobra, odnosno čak pet vezanih utakmica

Tvorci preokreta domaćeg tima bili su Igor Savić i Stefan Golubović, koji su mrežu ekipe iz Gornje Varoši pogađali u rasponu od svega dva minuta na startu drugog dela igre. Trajal se ovim bodovima približio sigurnoj luci, pošto se izjednačio po broju bodova sa Budućnosti iz Dobanovaca, koja je prva iznad crte.

PRVA LIGA SRBIJE – 18. KOLO

Petak

Kolubara - Loznica 1:2 (1:1)

Trajal - Zemun 2:1 (0:1)

Subota

13.00: Budućnost D. – Borac 1926

13.00: Dubočica – Kabel

13.00: Jagodina – Žarkovo

13.00: Sloga K. – Radnički P.

13.00: Železničar P. – Radnički 1923

Nedelja

13.00: Dinamo V. – Grafičar

13.00: Radnički S. M. – IMT

***kvote su podložne promenama



tagovi

FK Trajal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara