Komentari na vest

Luda Atalanta ne ume da stane! Razbila je Romu i naterala je da navija za nju

bez_EU4ije

pre 10 dana

Ćelava prevara Pioli upropastio De KukuLelea i time posredno iznudio otkaz za Maldinija. Gasperini oživio Belgijanca i otkupiće ga, a Milan ostaje kratkih rukava.
G

Giuu

pre 10 dana

Rešio ih deKetelare kao beba zvečku

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Ajmo Lacio nemoj ovo da ispustiš
R

Roberto Baggio99

pre 10 dana

Dali otkaz Mourinhu,covek bi ponovno usao u finale izdaice.Eto vam DDR potrefilo se laganih utakmica da ima i poleteli.
S

SilvioB.

pre 10 dana

Realnost je da Roma nema kvalitetan tim. U protekle dve sezone, kao i u ovoj, pokazali su da im nedostaje kvalitet i da ne znaju da igraju protiv direktnih konkurenata. Kvalitet za više mesto imaju Napoli i Fiorentina. Pravo mesto Rome je 7 ili 8. Seriju pobeda De Rosi je napravio protiv ekipa iz donjeg dela tabele, nešto što bi se desilo Murinju. Razlika je u tome što su igrači igrali svom snagom da se dokažu, a na kraju su ostali bez energije u ključnom delu sezone. Ne zaboravimo, Murinju je u prvom delu sezone zbog povreda nedostajalo nekoliko igrača, koji su se nedelju dana po dolasku De Rosija vratili u tim. Plus problemi sa Pelegrinijem i još nekoliko igrača. Dibala je, kao i uvek, povređen kada je najpotrebniji. Videćemo kakva će biti naredna sezona, pošto nekoliko igrača ističu ugovori, a pozajmice privode kraju. Uprava će ponovo morati da poradi na finansijskom fer-pleju, pa je za očekivati da će se tim ponovo promeniti.
L

Liga sampinjona

pre 10 dana

Ali koja je Mancini rupa pa to je strasno.Covek svaku utakmicu ispada kao iz voza.
N

NR

pre 10 dana

Bitne su mu tetovaze i da se previja po terenu kao taraba.
H

Haxer

pre 11 dana

Imam utisak da nije ovih penala, Roma gol ne bi dala..
H

Hmmm

pre 11 dana

I posle Mourinho ne valja 🤔
B

Biljko

pre 11 dana

Rukomet nije za nas, ja ne znam ko uopšte više prati naše rukometaše i nervira se... Ja davno PRESTAO, samo vidim rezultat i nastavim dalje... Atalanti svaka čast, dobar tim a djoković nek završi karijeru, već se bruka... A jokić nije mvp za mene već Aleksander ali večeras svim srcem uz Denver..

Bojan Lordinho

pre 10 dana

A sta kazu za ekonomski rast Nepal-a rodjeni? I stopa rasta nataliteta Mongolije...Hvala unapred.
&

&

pre 11 dana

Roma je toliko talicna ekipa da je to strasno. Levekuzen trebalo bar 5-6 komada da im da, jedva izvukao 2:2, a Roma 3 puta presla centar dobila dva penala. Veceras ih Atalanta razbila, isto trebalo bar 4-5 da im da, opet Roma ostaje u igri do kraja jer zu opet 3 puta presli centar i dobili penal. Svilar brani sve, zato su i imali dobre rezultate, uz to da im je i Dibala bio zdrav. Sad Dibale nema, ali zato ima srece.
N

NR

pre 11 dana

Sta bre ostaje. Nema od LS nista. Sve sto je De Rosi napravio na kraju je unistio.
P

Pjer

pre 10 dana

Dibala je polovnjak i večiti talenat...
&

&

pre 10 dana

@NR - Ovo je Murinjo napravio. I taj pocetni talas pobeda je sve Murinjovo delo i posledica toga sto su duze vreme imali Dibalu na raspolaganju. Sad polako izlazi De Rosijev rad na videlo, a tek cemo videti sledece sezone.