Luda Juventusova žurka! Ronaldov gol na debiju, navijači poludeli za Portugalcem, Dibala dao dva komada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.08.18. | 19:15

Tradicionalni meč prvog i B tima Juventusa u mestu Vilar Perosa završen kao i prethodnih godina, ulaskom navijača u teren

Kristijano Ronaldo je stigao! Navijači Juventusa prvi put su ga videli na terenu u dresu Stare dame, a Portugalac im je odgovorio golom u tradicionalnom prijateljskom duelu sa B timom u mestu Vilar Perosa.

Meč je, opet tradicionalno, prekinut u pre 90 minuta, kada su navijači utrčali na teren kako bi pozdravili svoje miljenika i dobila bar neki deo opreme.

Izabrane vesti

Iz ovog mestašca nadomak Torina je porodica Anjeli, koja je vlasnik Stare dame, pa se tamo svakog leta organizuje ovakav susret.

Maleni stadion Komunale bio je tesan da primi sve navijače zainteresovane da vide Ronaldov debi u crno-belom dresu, ali i to kako bi mogao da izgleda ovaj “novi Juve”. 

I kao u nekom holivudskom scenariju, upravo je Ronaldo postigao prvi gol na meču u sedmom minutu kada je izbegao ofsajd zamku i rutinski zatresao mrežu na oduševljenje navijača.

Deset minuta kasnije Juventus je duplirao prednost posle autogola Kapelinija, a potom je Paulo Dibala sa dva pogotka, u 31. i 40. minutu, a konačnih 5:0 postavio je Klaudio Markizio u 53. minutu.

A onda, kao što je običaj, navijači su u 72. minutu utrčali na teren, prekinuli meč i organizovali pravu crno-belu žurku na terenu.

FOTO GALERIJA

gallery


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara