Komentari na vest

Luda sreća pogledala Lacio u Udinama: Prečka zaustavila bombu Moline u poslednjem minutu (VIDEO)

a

alex88

pre oko 2 godine

Sari je čudo napravio ove sezone sa kakvim timom raspolaže. Iza Hisaj i Patric i Strakosha, onda Toma Basic, koji ne zna dje se nalazi, u napad bez špica sa krilnim igračima Pedrom i Kabralom.. ovo je odličan rezultat.. i dalje su u igru za LŠ. Mada to je nerealno u konkurenciji Juventusa i Atalante.. čak i Fiorentina ima šansu da se prikljuci, jer ima top sastav.
S

SSL

pre oko 2 godine

Razumem da ne može da se pogleda svaka utakmica, ali kad već pišete izveštaj to radite na osnovu nečega, valjda statistike. Makar pogledajte postave, Imobile čovek povređen dve nedelje, nije bio ni na tribinama a kamoli terenu. Sportski pozdrav.
W

Wat

pre oko 2 godine

Od sveg srca zelim Udinezeu preseljenje u Seriju B. Nakon ere Di Natalea najodvratnija ekipa u Italiji. Na svakoj utakmici imaju dve moguce postavke - ili su kasapini koji krljaju u potkolenicu protivnika ili su, kao danas, balerine padavicari i foliranti. Uklopiti im u tu taktiku i, kao danas, sudiju za kojeg bi bio kompliment reci da je nesposoban i nedorastao Seriji A i drzi vodu dok majstori odu...