Luk Šo (©Reuters)
Luk Šo (©Reuters)

Luk Šo ne krije da problem postoji: Nije bilo zajedništva u ekipi

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.01.22. | 21:56

Levi bek Mančester junajteda iskren posle poraza od Vulverhemptona

Minimalac protiv Noriča golom iz penala tek u 75. minutu bio je upozorenje. Nisu ga ozbiljno shvatili na Old Trafordu, pa je usledio remi sa Njukaslom (1:1). Trgli su se tada fudbaleri Mančester junajteda i savladali Barnli 3:1, ali nisu izvukli pouke na duže staze.

U 2022. godinu ušli su porazom, prvom u šest mečeva koliko je ekipu s klupe vodio Ralf Rangnik. Posle 42 godine čekanja, Vulverhempton je slavio u međusobnim duelima kao gost (1:0).

Izabrane vesti

Moglo je da bude i ubedljivije, s obzirom na dominaciju gostiju i neubedljivo izdanje domaćina.

Svestan da je ekipa podbacila, iskreno je Luk Šo u izjavi posle meča priznao da nešto definitivno ne štima među igračima slavnog kluba.

"Na terenu mi se činilo da ne postoji zajedništvo u ekipi. Tako sam, barem, ja osećao. Nije ovo bila dobra partija, mučili smo se. Nismo uspevali da zadržimo loptu u posedu, a bez nje nismo bili dovoljno agresivni. Nismo uspevali da ih pritisnemo. Možda je ovo izgledala kao laka pobeda za njih, svakako razočaravajuća partija i rezultat", iskren je Šo, ali treba imati u vidu da je upravo njega prošao Adama Traore kada je poslao centaršut koji je prethodio golu Vulvsa.

Junajted je ovim porazom propustio priliku da se primakne četvrtoplasiranom Arsenalu, odnosno poslednjoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Tobdžije su zadržale četiri boda više, mada imaju i meč više.


tagovi

Mančester JunajtedLuk Šo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara