Luka Milivojević
Luka Milivojević

Luka Milivojević oštro po Krstajiću: Laže! I bolje je da ne sarađujem sa ljudima spremnim na najniže udarce

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.09.18. | 15:04

Žestok odgovor selektoru Orlova

Mladen Krstajić je pokušao da spusti loptu tvrdnjom da nije bilo nikakvih sukoba u Rusiji, ali je izjavom da je njegov pomoćnik Milan Obradović baratao činjenicama (?) kada je govorio o puču koji su navodno pokušavali da tokom Mundijala izvedu Luka Milivojević i menadžer Fali Ramadani isprovocirao kapitena Kristal Palasa. Pošto se poslednjih dana naslušao omalovažanja na svoj račun, Milivojeviću je prekipelo. I danas na Instragramu žestok odgovor srpskog veziste.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti, uz manju redakcijsku korekturu.
Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim.

Izabrane vesti

Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo??? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP. Dan posle utakmice sa Švajcarskom na poziv selektora došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab, rekao sam svima u lice šta sam imao, o taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od Švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje. Posle tog poraza ništa nije bilo isto.

Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas desetak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil,  samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!

Želim da potvrdim reči svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Želim saigračima puno sreće i uspeha u Ligi nacija. Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima, ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Luka MilivojevićMladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara