©Star Sport
©Star Sport

Mačvan na čelu Mačve, poznati košarkaš ulazi u fudbalske vode

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 17:18

Nekadašnji košarkaški reprezentativac dobija ključnu ulogu u šabačkom klubu

Nekadašnji reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana, Milan Mačvan, ulazi u fudbalske vode i uskoro bi trebalo da postane prvi čovek Uprave fudbalskog kluba Mačva, piše Sportklub.

Isti izvor tvrdi da bi Mačvan trebalo da bude deo novoformirane gradske vlasti u Šapcu, a u istom aranžmanu bi preuzeo i ključnu pozicju u fudbalskom klubu.

Izabrane vesti

Sportklub piše da bi skupštinski saziv prvo trebalo da ozvaniči odlazak Dragojla Lazića, koji je kormilo Šapčana napustio posle tri godine, a imenovanje novih ljudi doneće delegati na vanrednoj sednici Skupštine kluba. Prva tačka biće imenovanje rukovodstva na čelu sa Milanom Mačvanom.

Očekuje se da će značajno mesto u klubu dobiti i bivši prvotimci Mačve – Ivan Obrovac, Filip Pejović i Igor Ristivojević, tvrdi isti izvor.

Nova uprava će imenovati i novog šefa stuke, a glavni kandidat za naslednika Ivana Kurtušića je Nemanja Glušić. Okupljanje igrača prvobitno je bilo zakazano za 15. januar, ali je odloženo, pa bi trebalo zvanično da se dogodi do kraja nedelje.



tagovi

Milan Mačvan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara