Fudbaleri Viljareala proslavljaju pogodak (©Reuters)
Fudbaleri Viljareala proslavljaju pogodak (©Reuters)

Madrigal je eksplodirao, Viljareal se digao iz nokdauna za manje od tri minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.05.22. | 21:14

Bulaje Dija savladao Alisona na startu revanša, čeka nas spektakularna borba za plasman u finale Lige šampiona

Razbio je Liverpul ekipu Viljareala na Enfildu, bez većih problema slavio sa 2:0, ali mogao bi da zažali što nije bio ubedljiviji. Manje od tri minuta bilo je potrebno izabranicima Unaja Emerija da dođu do prednost pred svojim navijačima u revanšu.

Iako meč nije počeo ponajbolji igrač Arno Dandžuma zbog povrede, Žuta podmornica je od starta krenula silovito. Igrao se treći minut kada je Pervis Estupinjan poslao centaršut sa leve strane na drugu stativu, na pravom mestu našao se Etjen Kapue, koji ostavlja na tacni loptu za Bulajea Diju koji matira Alisona - 1:0, prednost Redsa je očas prepolovljena.

Izabrane vesti

Dija se startne postave dokopao zahvaljujući povredi Dandžume koji nije ni u protokolu. Bivši napadač Remsa je do večeras upisao 176 minuta u Ligi šampiona bez postignutog gola, iznenada je dobio šansu i iskoristio je na najbolji mogući način.

Viljareal je tako poslednjih šest šuteva u okvir protivničkog gola u elitnom takmničenju pretvodio u pogotke. Tri protiv Juventusa, dva protiv Bajerna i sada protiv Liverpula.

Sada je sve otvoreno, čeka se reakcija čete Jirgena Klopa, ali je domaćin pokazao da itekako može da se nosi sa Redsima i da ne planira da odustane od velikog finala.



tagovi

ViljarealBulaje Dija

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara