Radost Majkona
Radost Majkona

Majkon s klupe sprečio istorijsku pobedu Hofenhajma (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.09.18. | 20:49

Brazilac rezervista sačuvao Šahtjoru bod u 81. minutu

Bio je Hofenhajm, debitant u Ligi šampiona, na korak od istorijskog uspeha i premijerne pobede, ali mu Šahtjor to nije dozvolio.

Štaviše, Nemci mogu da budu zadovoljni što su na kraju iščupali i taj jedan bod, pošto je opasno zujalo oko gola Olivera Baumana u samoj nadoknadi. Posle sjajnog duela u Harkovu možda i najrealniji ishod i po bod za svakog - 2:2 (1:2).

Izabrane vesti

Hofenhajm je bio bolji u prvom, Šahtjor u drugom poluvremenu, a snalažljivi Austrijanac Florijan Grilič otvorio je goleadu u šestom minutu na pas Leonarda Bitenkura. Ipak, sjajni Ismaili je u 27. minutu vrhunski provozao Norvežanina Nordvajta i neometano spakovao loptu iza golmana gostiju za 1:1.

Ipak, iskupio se visoki štoper gostiju u samom finišu prvog poluvremena kada je posle kornera i centaršuta Kramarića nadvisio golmana Šahtjora Pjatova i doveo Hofenhajm u novo vođstvo od 2:1.

Šahtjor je znatno angažovanije ušao u drugih 45 minuta, a povreda Bitenkura, pa izmene i postepeno povlačenje u odbranu koje je izvršio Julijan Nagelsman omogućile su ukrajinskom timu da zagospodari terenom.

Majstorski je Majkon u 81. postavio konačan rezultat i to samo pet minuta nakon što se našao na terenu umesti zemljaka Alana, a Hofenhajm je imao i dosta sreće pošto je Marlos u nadoknadi promašio priliku da donese domaćnu sva tri boda.

GRUPA F

Šahtjor - Hofenhajm 2:2 (1:2)
/Ismaili 27, Majkon 81 - Grilič 6, Nordvajt 38/

21.00: (1,18) Mančester Siti (7,75) Lion (13,0)

Foto: Action Images


tagovi

Šahtjor DonjeckTajson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara