Majstori fudbala donose lovu

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.02.18. | 10:15

Al Garafa i Al Sad favoriti preostala dva meča 15. kola katarske Premijer lige

Odavno je fudbal počeo da gubi onu iskonsku draž. Sve zbog novca. Dovoljno vam je da bacite pogled samo na pregršt preplaćenih fudbalera, milione, avione, kamione...  Upravo zbog love mnogi fudbaleri posežu za platežno moćnijim zemljama kao što su Kina, Saudijska Arabija, Emirati...

Igrom slučaja smo danas u Kataru. Naravno, daleko je ova zemlja od atraktivnog i kvalitetnog fudbala, ali mnogi se igrači na zalasku karijere odluče da odu u ovu zemlju ukoliko žele da još malo udebljaju novčanik. A mnogi žele.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:35 2935 KAT 1 Al Khor - Al Gharrafa Doha ki 2 1,95
Sub 16:45 2936 KAT 1 Qatar Doha - Al Sadd Doha ki 2 1,25
Ukupna kvota2,44

Jedan od tih koji je rešio da još malo "udeblja" svoj buđelar je legendarni Vesli Snajder (nedavno potpisao za Al Garafu), a tri godine pre njega je istim putem krenuo i sadašnji kapiten Al Sada i legenda Barselone Ćavi Ernandez. Upravo ovi timovi bi mogli da vam se nađu na tiketu i pojačaju ukupnu kvotu.

Zašto?

Al Sad u poslednje vreme sve redom gazi sa tri ili četiri gola razlike, na mnogima čak nije ni primio gol, a ne smemo ni da zamislimo šta će Ćavi i družina uraditi Kataru čija je odbrana bušna kao švajcarski sir.

Al Garafa će imati nešto teži zadatak, ali stvarno bi bila šteta ne probati sa dvojkom, tim pre što je u daleko boljoj formi od Al Kora. Gost je neporažen na četiri od pet poslednjih mečeva, dok je domaćin ostvario tek jedan trijumf na pet prethodnih utakmica.

KATAR 1 - 15. KOLO:

Subota

14.35: (3,00) Al Kor  (3,70)  Al Garafa (1,95) 
16.45:  (7,50) Katar Doha  (5,50)  Al Sad (1,25)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

ĆaviVesli SnajderKatar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara