Mala uteha za Milan: Posle krađe protiv Juventusa, neće im više suditi Fabri

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.19. | 09:25

A dobiće i izvinjenje

Ni 48 sati posle derbija Juventus – Milan, ne sleže se prašina u Italiji zbog suđenja Majkla Fabrija na tom meču.

Milan je debelo oštećen u derbiju. Dva penala, crveni za Mandžukića, neki sporni faulovi i žuti kartoni... S punim pravom su Rosonerei besneli posle meča. Da Fabri napravio porbleme na toj utakmici, govori i to što je sudijska organizacija predvođena šefovima Nikijem i Ricolijem rešila da se izvini Milanu i da pozove Gatuza i Leonarda na sastanak gde će im lično biti upućeno izvinjenje.

Izabrane vesti

Ali Rosoneri imaju slabe vajde od izvinjenja.  Za utehu im je da Fabrija neće videti do kraja sezone. Sudijska organizacija je odlučila da spornog sudiju više ne delegira za mečeve Milana i da ga „ohladi“ narednih nekoliko nedelja. Istina, to je samo sedam utakmica, ali makar Milan neće morati da strepi od nove krađe Fabrija. Pitanje je da li će Fabri uopšte videti teren do kraja sezone.

Podsetimo, na sličan način je kažnjen i arbitar Rosario Abiso koji je sudio meč Fiorentina i Inter i dosudio sporan penal za pobedu Fiorentine u 97. minutu. Odlučeno je posle toga da više ne sudi mečeve Intera...

Epizoda sa Fabrijem je kap koja je prelila čašu kod Milanovih čelnika. Oni su generalno nezadovoljni sueđenjem i odnosom arbitara. Za Milan su ove sezone dosuđena samo dva penala, dok je bar u nekoliko situacija oštećen za udarce sa bele tačke.

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara