Ernandez i Maldini na Ibici
Ernandez i Maldini na Ibici

Maldini na Ibici našao naslednika iz Reala

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 18:38

Milanov direktor uhvaćen kako pregovara

Milan je baš zapeo da se pojača iz Real Madrida...

Prethodnih dana su Milanovi direktori Gazidis, Maldini i Boban boravili u Madridu gde su sa Florentinom Perezom i njegovim saradnicima pregovarali o prelasku nekih Realovih igrača na San Siro. Pominjala su se razna imena poput Iska, Sebaljosa, Kovačića, Vinisijusa Žuniora, Borhe Majorala i Lukasa Vaskeza, a od danas se zna da je meta i Teo Ernandez.

Izabrane vesti

Milanov direktor Paolo Maldini je danas fotografisan na Ibici gde se sastao sa Ernandezom. Verovatno najbolji levi bek svih vremena je na Ibici ubeđivao levog beka Reala da se preseli u Milan. Milan na levom boku ima neubedljivog Rikarda Rodrigeza i ništa boljeg Dijega Laksala i odlučeno je da se dovede levi bek. Pominjali su se Mario Rui iz Napolija i Luka Pelegrini iz Rome, Ševčenko im je preporučio mladog Mikolenka iz Dinama, a trener Đampaolo bi najradije svog pulena Murua iz Sampdorije. Međutim, Maldinijeva meta broj jedan je Teo Ernandez.

Francuski defanzivac ima 21 godinu, ugovor sa Realom do 2023. godine i prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Real Sosijedadu. Igrao je prilično dobro u baskijskom klubu i vratio se u nekadašnju formu kada su Real i Barselona otimali za njega dok je kao pozajmljen fudbaler Atletika igrao u Alavesu. Međutim, Zidan ga baš i ne ceni, pružao mu je šansu na kašičicu i oterao ga na pozajmicu u San Sebastijan. Čini se da ga ni sada ne vidi u ozbiljnim planovima i nova pozajmica je na vidiku.

Tu je uskočio Maldini iz Milana i dobio zeleno svetlo Kraljevskog kluba da pozajmi Ernandeza uz opciju da ga otkupi narednog leta za oko 20.000.000 evra. Ostalo je još da Maldini ubedi Ernandeza što je radio upravo danas na Ibici gde su fotografisani u jednom restoranu.

Rosoneri neće trošiti mnogo ovog leta zbog problema sa finansijskim fer-plejom i dogovorom sa UEFA, pa zato gledaju šta mogu da dobiju na pozajmicu iz Reala. Isko je nemoguća misija pošto košta oko 80.000.000 evra i Real ne želi da ga pozajmljuje. Vinisijus i Kovačić su takođe nerealne mete, Lukas Vaskez bi mogao da ostane, tako da bi Milan pored Ernandeza eventualno mogao da dobije Sebaljosa i Majorala.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara