Mali derbi Andaluzije

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.09.18. | 12:22

Očekuje se pobeda Malage

Samo dan posle odličnog meča između Betisa i Sevilje u velikom derbiju Andaluzije, u Segundi će se odigrati i mali derbi ove velike španske pokrajine. Na stadion u Almeriji stižu fudbaleri Malage, u okviru poslednje utakmice trećeg kola.

Dva tima nalaze se na suprotnim krajevima skale. Almerija je bez pobede u prve dve utakmice i nije ostavila baš najbolji utisak, dok je Malaga bez previše napora već urezala dve recke na tablu i u dobrom raspoloženju dočekuje susret.

Izabrane vesti

Huan Munjiz je zasad napravio dobar posao. Uspeo je da podigne ekipu iz nimalo prijatne letargije posle eliminacije u niži rang i zasad je napravio dobre rezultate. Ipak, za gostovanje Almeriji napravio je niz promena u rosteru i na spisak kandidata za startnih 11 uvrstio čak šest novih imena. Između ostalih u sistem su uključene novajlije Bularud, Dani Pačeko, Kone, golman Pavel Kišek, pošto su rešeni problemi oko platnih limita kluba. Veliko pojačanje za Malagu je i povratak Ivana Rodrigeza na desnom beku, dok će napadačke zadatke podeliti Džoš Harper i Hičam.
Od ove utakmice ne treba očekivati mnogo, bar ne u smislu golova. Najviše dva. I pobedu Malage.

SEGUNDA - 3. kolo

20.00: (3,45) Almerija (2,90) Malaga (2,25)

Foto: Action Images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara