Malki i zvanično

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.08.18. | 13:55

Napoli konačno završio beka

Dugo traganje za desnim bekom danas je i zvanično završeno - Napoli se pohvalio na svom tviter nalogu da je potpisao ugovor sa Kevinom Malkijem (27)

Francuski defanzivac marokanskog porekla bio je meta nekoliko klubova prethodnih nedelja - ozbiljno je bio zagrizao Sautempton - ali očito da su Napolitanci bili najbrži i najkonkretniji. Kao što je ranije najavljeno Lil će na konto obeštećenja inkasirati oko 13.000.000, uključujući i bonuse. 

Izabrane vesti

Malki ima 27 godina i nikada nije igrao izvan Francuske. Taj podatak može pomalo da brine navijače Napolija, međutim veruje se u procenu Karla Ančelotija koji je imao prilike da se uveri u kvalitete ovog momka dok je vodio Pari Sen Žermen. Malki je igrao za Monako, Van, Nior, a prošle godine u leto prešao je iz Sent Etjena u Lil za 9.000.000 evra. Računica je jasna - klub sa stadiona Pjer Morua zaradio je dosta dobro za svega 12 meseci. 

Podsetimo, Malki nije bio prva opcija Napolija. Tokom prethodnih dana taj klub vodio je intenzivne pregovore sa Šimom Vrsaljkom, Santijagom Arijasom, Mateom Darmijanom...


tagovi

Kevin MalkiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara