Mančester junajted hoće Svetozara Markovića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 13:23

Skaut Crvenih đavola Budimir Vujačić kontaktirao upravu crno-belih

Ekskluziva iz Mančestera! Crveni đavoli su zainteresovani za Partizanovog vunderkinda Svetozara Markovića, piše dobro upućeni Manchester Erevening News.

Skaut Junajteda i nekadašnji prvotimac Partizana Budimir Vujačić već je kontaktirao Partizan i izrazio interesovanje za supertalentovanog defanzivca, koji je pre nekoliko dana proslavio 18. rođendan i kojeg već porede sa kapitenom Real Madrida Serhiom Ramosem.

Izabrane vesti

Vujačić je prethodno bio odgovoran za transfere Zorana Tošića i Adema Ljajića iz Partizana 2009. godine, od kojih je Partizan tada inkasirao 12.000.000 evra.

Pod ugovorom s velikanom sa Old Traforda bio je i Vanja Milinković Savić, ali on 2015. godine nije mogao da dobije radnu dozvolu, pa je raskinuta saradnja.

Ipak, Englezi se nadaju da bi Svetozar Marković na Teatru snova mogao da ima karijeru poput one koju su u dresu Crvenih đavola ostvarili Nemanja Vidić i Nemanja Matić.

Marković je ove sezone dobio priliku kod Miroslava Đukića i zabeležio prvenstvene nastupe u mečevima sa Čukaričkim i Radničkim iz Surdulice, a zaigrao je jedan minut u evropskom debiju protiv Viktorije Plzenj u Beogradu. Debitovao je 11. oktobra prošle godine u Kupu Srbije protiv Rtnja.

Marković je ponikao u Radniku iz Bjeljine, a u fudbalsku školu Partizana stigao je 2011. godine. Pre nego što je priključen seniorskom timu Partizana, bio je kapiten kadetske reprezentacije Srbije. Mančester junajted očigledno želi da nastavi niz angažovanja fudbalera kojima se predviđa blistava budućnost, pošto je kompletiran transfer supertalentovaog Poljaka Lukaša Bejgera.

Foto: MN press, Star Sport


tagovi

Svetozar MarkovićBudimir Vujačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara