Mandarić dovodi Iliju Stolicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.06.18. | 10:15

Pregovori u Ljubljani u poodmakloj fazi

Sve je bilo spremno za promociju u Humskoj, čak je Ilija Stolica postigao preliminarni dogovor sa rukovodstvom Partizana, ali mladi stručnjak mogao bi karijeru da nastavi u Sloveniji i okuša se u kvalifikacijama za Ligu šampiona! Nekadašnji strateg Voždovca i Vojvodine najozbiljniji je kandidat da preuzme Olimpiju iz Ljubljane, saznaje MOZZART Sport.

Zmajčeki su u finišu sezone uspeli da izdrže sve nasrtaje Maribora i u foto finišu stignu do šampionskoh pehara, ali to nije pomoglo hrvatskom stručnjaku Igoru Bišćanu da sačuva posao. Kao prvi pik za novog trenera dugo je figurirao Slaviša Stojanović, ali prvi čovek Olimpije Milan Mandarić želi na klupi nesuđenog šefa stručnog štaba Partizana.

Izabrane vesti

Prema našim saznanjima Mandarić je u sredu i četvrtak obavio dve runde razgovora sa Stolicom i praktično mu stavio do znanja da ga vidi kao prvog i najozbiljnijeg pika za novog trenera. Uostalom, Mandariću se posrećilo sa Markom Nikolićem, pa ne treba da čudi što ponovo želina klupi stručnjaka koji se afirmisao u Srbiji.

Ako ne dođe do preokreta Ilija Stolica bi već početkom naredne sedmice mogao da bude promovisan u trenera Olimpije. Posebno, jer ga kao idelanog kandidata vidi Milan Mandarić.

Stolica se afrimisao u redovima Voždovca. Sa njim na čelu Zmajevi su igrali lep i tehnički doteran fudbal. Proš,le sezone je pobedio Crvenu zvezdu i praktično doneo titulu Partizanu. Nekadašnji napadač se u januaru ove godine preselio u Vojvodinu, ali njegova novosadske odiseja je kratko trajala.

Dugo je figurirao kao naslednik Miroslava Đukića, ali izgleda da mu je suđen odlazak u Sloveniju.


tagovi

Milan MandarićIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara