Manolas je optimista: Ništa nije nemoguće!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.04.18. | 23:19

„Mi verujemo“, kratak je štoper Rome

Roma je uspela da se izvuče iz pakla Enfilda! Teško ranjena, ali opet, kako su stvari izgledale posle sedamdeset i kusur minuta, Vučicina dva pogotka u finišu utakmice zapalila su iskru nade da bi u Rimu naredne srede moglo da se dogodi novo čudo!Poput onog protiv Barselone u četvrtfinalu, kada je Roma takođe stigla tri gola minusa.

Ako pitate Kostasa Manolasa - on veruje u novo čudo.
„Ništa nije nemoguće i mi verujemo“, kaže Manolas i produžava:
„Liverpul je strašan tim s napadačkim fudbalom, imaju mnogo brze igrače i trče mnogo od prvog do poslednjeg minuta. Kao što sam rekao, biće to tvrd meč, a tako je bilo i protiv Barselone. Za nas ništa nije nemoguće“.

Izabrane vesti

Manolas je govorio samo u superlativu o svom nekadašnjem saigraču Mohamedu Salahu, koji je večeras imao dva spektakularna gola i isto toliko asistencija.
„On je moj dobar prijatelj i veliki je igrač. Često se čujemo i pričamo preko telefona. Želim da mu čestitam zbog sezone kakvu ima, ali mi ćemo probati da ga zaustavimo u revanšu, kao i sve Liverpulove igrače. Ne dešava se svaki dan da igramo polufinale Lige šampiona, zato moramo da budemo više koncentrisani u revanšu“.

Foto: Action Images


tagovi

Kostas Manolas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara