Manolas: Ostajem! Ne bojimo se Ronalda, na terenu će se pokazati ko je najjači

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 18:25

„Mi smo jaki, ostali su svi osim Najngolana. Možda smo čak i jači nego prošle godine”, kaže snažni Grk

Svi pričaju o moćnom Juventusu, predviđaju snažan Inter, ali pomalo zaboravljaju Romu, koja najbrže radi na transfer tržištu.

Rimljani su ostali bez Radže Najngolana, koji je bio jedan od najkvalitetnijih igrača Vučice, ali je delovalo da se malo zasitio sredine u kojoj se nalazi, pa je otišao na sever Italije.

Izabrane vesti

Ipak, okosnica tima Euzebija di Frančeska ostalaja gotovo ista, a brojna pojačanja bi mogla da donesu dodatan kvalitet. To smatra i pouzdani štoper Kostas Manolas, heroj pobede nad Barselonom iz prošle sezone koja je Romu odvela u polufinale Lige šampiona.
„Mi smo snažni, svi osim Najngolana su ostali. Spremni smo, možda čak i bolji nego prošle sezone. Radimo naporno, znamo šta trener želi, sada to moraju da usvoje i prodošlice. Važno je da su sa nama od počekta", rekao je Manolas.

Grčki fudbaler nema dilemu po pitanju budućnosti.
„Srećan sam u Rimu, želim da ostanem ovde i spreman da dam sve za klub".

Postoji šansa da ode golman Alison.
„Nadam se da će ostati, on je na najvišem nivou i mnogo nam je pomogao prošle sezone".

Dolazak Kristijana Ronalda u Juventus uzdrmao je čitavu Evropu.
„Na terenu će se odlučiti ko je najjači, oni su vrlo jaki, ali moramo da odmerimo snage. Daćemo sve od sebe. Ronaldo je jedan od najboljih na svetu sa Lionelom Mesijem, osvojio je pet Zlatnih lopti i postigao preko 100 golova u Ligi šampiona. Ali, ne bojimo se nikoga. Da li sam brži od njega? Teren će odlučiti, ali spreman sam da se takmičim", rekao je Manolas.

Roma je prošlu sezonu okončala na trećem mestu Serije A i izborila plasman u Ligu šampiona. Ambicije kluba su i u aktuelnoj izuzetno visoke, tako da treba očekivati vrlo neugodnog protivnika najvećim favoritima za osvajanje Skudeta, a to su Juventus, Napoli i Inter.

Foto: Action images


tagovi

Kostas Manolas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara