Marin: Ostajali su sami u petercu, a to ne sme da se desi... Čupo Moting: Znali smo da će igrati kao protiv Napolija

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.10.18. | 21:15

"Nisu oni to sada nama nešto pokazali kako mogu da igraju, vikend za vikendom pobeđuju na ovaj način", kaže omaleni ofanzivac crveno-belih

Strelac istorijskog gola za Crvenu zvezdu u Ligi šampona Marko Marin svestan je da je njegova ekipa napravila previše grešaka u defanzivi koje su je na kraju koštale teškog poraza na Parku prinčeva.

Poraz u glavnog gradu Francuske istorijski je visok za srpskog šampiona.
"Znali smo da će biti teška utakmica i pre nego što se odigrala. Pokušali smo da držimo pozitivan rezultat, ali se onda desio slobodnjakDali su nam previše lako golove, ostajali su sami u petercu, a to se ne sme desiti... Nisu oni to sada nama nešto pokazali kako mogu da igraju, vikend za vikendom pobeđuju na ovaj način", jasan je bio Marin.

Izabrane vesti

Rezervista domaćih Čupo Moting dao je svoj doprinost pobedi svog tima u finišu meča.
"Igrali smo jako dobro od starta, bili smo 100 posto posvećeni. Vrhunska partija tima, kvalitetna igra, Nejmar i ostali napadači su postigli sjajne golove", kaže Moting.

Kako vam je delovala Crvena zvezda?
"Pokušali su da ostanu kompaktni, znali smo da će igrati kao protiv Napolija, gde su bili odlično organizovani. Otežali smo im organizaciju igre od početka, bili smo bolji, odigrali smo kvalitetnije i zasluženo pobedili. Bilo im je izuzetno teško da se vrate posle naša prva dva gola", dodao je Moting.

Foto: Star Sport


tagovi

Marko MarinErik Maksim Šupo Moting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara