Marin prelomio: Ostajem! Sledeće godine nikoga nećemo da respektujemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 13:32

„Mogao sam ja da postignem drugi gol protiv PSŽ-a“, jasan je bivši reprezentativac Nemačke

Crvena zvezda mora da nastavi život bez Lige šampiona. Trener Vladan Milojević je sumirajući godinu poručio da su crveno-beli mogli i bolje od četiri osvojena boda u elitnom takmičenju, a sa takvim stavom se donekle i slaže Marko Marin.

Bivši reprezentativac Nemačke je u razgovoru za Blis istakao da mu je žao zbog ubedljivog poraza na Marakani protiv PSŽ-a i da je Zvezda mogla na bolji način da iskoristi svetle trenutke u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

„Šteta da posle 2:1 izgubimo ovolikim rezultatom. Ušli smo u drugo poluvreme mnogo bolje i postigli gol, ali taj treći smo previše lako primili. Kada smo smanjili prednost, imali smo osećaj da možemo do izjednačenja. Oni su u tom momentu prestali da budu dominantni i sigurni u sebe. Ali posle trećeg gola, sve je bilo jasno“, rekao je Marin za Blic.

Kreativni vezista je apostrofirao da su se crveno-belima ponovile greške iz prethodnih susreta i da će im to dragoceno iskustvo pomoći u narednim evropskim izazovima.
„Ponavljamo se. Ušli smo u igru sa previše respekta. Nismo igrali fudbal od samog starta. Kod primanja lopte svi smo bili preplašeni, pa smo igrali sa puno dugih lopti. Tek kada smo počeli da gubimo sa 2:0 i shvatili da nemamo šta da izgubimo, počeli smo da igramo. To moramo u budućnosti, kada budemo opet budemo igrali evropske utakmice, da promenimo.

Zvezdin ofanzivni talas pre i posle gola Marka Gobeljića mogao je da uradi još nekom loptom u mreži Đanluiđja Bufona. U tim trenucima ceo tim Parižana, sem Nejmara, bio je fokusiran na defanzivu.
„On se nije branio. Stajao je napred i čekao da njegov tim nešto uradi. Šteta što u tom trenutku nismo prelomili meč. Videli smo da možemo, ali nismo uspeli. Imao je priliku Jovančić posle kornera, imao sam i ja. Kada mi se lopta odbila posle šuta Simića morao sam bolje da reagujem“.

Spomenuo je škotskog arbitra koji je prema mišljenju mnogih oštetio crveno-bele pošto nije dosudio faul nad Pavkovom pre prvog gola.
„Ne bi trebalo da se žalimo na sudiju. On možda nije bio najbolji, ali da svira neki faul Nejmaru to je normalno. To ima svuda. U Bundesligi, pa i nama u našoj ligi, jer nas više udaraju nego druge. Sudija je napravio nekoliko grešaka, ne samo kada je u pitanju Nejmar“.

I za kraj iskusni vezista je imao poruku za navijače.
„Da, naravno, da ostajem“, dodao je Marin.

(Foto Star Sport)


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara