Marin se zahvalio Zvezdi i Terziću!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 22:44

Plejmejker Olimpijakosa večerao sa generalnim direktorom crveno-belih, ali...

Nada navijača i stručnog štaba Crvene zvezde je dugo tinjala. Čak se u jednom trenutku činilo da postoji više nego realna mogućnost da plejmejker Olimpijakosa i bivši reprezentativac Nemačke Marko Marin zaduži crveno-beli dres, ali... Zvezdaška populacija moraće da sačeka neku drugu priliku, ili neko drugo leto.

Priču o dolasku Marka Marina u Crvenu zvezdu podgrejala je činjenica da je iskusni vezista prethodnih nekoliko dana boravio u Srbiji i praktično ponudio zicer klubu sa Marakane da dogovori lične uslove sa iskusnim igračem. Naravno, posle toga bi se pregovaralo sa Olimpijakosom.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, konačna odluka je doneta u utorak veče. Tada se Marko Marin susreo sa Zvezdanom Terzićem i saslušao ponudu kluba za koji navija. Takođe, može se čuti i da je bio više nego zadovoljan ponuđenim uslovima koji bi ga sačekali na Marakani. Ili još preciznije: bio je prezadovoljan. Bliskim ljudima je rekao da je dobio TOP ponudu od Zvezde, da ga je srpski šampion ispoštovao (u Olimpijakosu zarađuje 1.200.000 evra), ali...

Na kraju je odlučio da se zahvali Zvezdanu Terziću rečima da možda još nije trenutak, ali da bi jako voleo da dođe u klub za koji navija za godinu ili dve... Očigledno je da je zov kineskih dolara bio jači. Marko Marin posle četiri dana u prestonom gradu Srbije sutra napušta Beograd.

Foto: Action Images


tagovi

Marko MarinZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara