Marinakis odlepio - kazna 400.000 evra, prinudni odmori i od sada igraju samo klinci

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.04.18. | 10:00

Tako je to kada se veliki gazda naljuti na svoje zvezde

Jedan od najmoćnijih ljudi u Grčkoj, Evangelos Marinakis konačno je izgubio strpljenje i odlučio da oštro seče po Olimpijakosu.

Vlasnik pirejskih crveno-belih, ali i Notingem Foresta, nalazi se u velikim problamima u poslednje vreme, pre svega sa zakonom i sudovima u Grčkoj zbog optužbi za trgovinu narkoticima i nameštanje mečeva, pa je izgleda odlučio da se "iživi" nad svojim fudbalerima. Ali, ruku na srce, dali su mu ozbiljan povod pošto su za vikend odigrali 1:1 sa Levadijakosom i posle 26 kola drže treće mesto u Superligi iza AEK-a i PAOK-a .

Izabrane vesti

"Navijači i ja smo vas dosta tolerisali! Od danas ste na odmoru", citiraju grčki mediji predsednika Olija.

Marinakis je odlučio da ceo prvi tim kazni sa ukupno 400.00 evra, potom je poslao praktično celu ekipu na "prinudne odmore", a do kraja sezone čast crveno-belih dresova će braniti juniorska ekipa. Gazda Olimpijakosa, inače jedan od najvećih svetskih brodovlasnika je optužio fudbalere da samo misle na novac, a ne na klub.

Do kraja tekuće sezone grčke Superlige ostalo je da se odigraju još četiri kola. Za Olimpijakos nastupa i naš povremeni reprezentativac, Uroš Đurđević koji je protiv Levadijakosa ušao pri kraju meča, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Foto: Shutterstock


tagovi

Evangelos Marinakis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara