Marko Dmitrović
Marko Dmitrović

Marko Dmitrović u Barseloni?

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 15:42

Doduše, vest donosi madridska Marka, a ona nije uvek najpouzdanija kad su Katalonci u pitanju

Obično su, kad su dešavanja u Barseloni u pitanju, rukovodima katalonskim dnevnicima kakvi su Mundo Deportivo i Sport. Međutim, ova je vest toliko jaka da se ne da ignorisati: Marko Dmitrović je jedan od igrača na Barsinom spisku želja!

Odmah da se ogradimo: vest donosi Marka, a nije tajna da da madridski mediji umeju dane baš proverenim informacijama bocnu Barsnu, kao što i katalonski umeju da se našale na račun Reala.

Izabrane vesti

Međutim, ova informacija i nije toliko nemoguća. Blaugrani je očajnički potreban golman pošto Jasper Silesen ne želi više da greje glupu Mark Andreu Ter Štegenu. Naravno, ko god da dođe moraće da se pomiri sa mestom među rezervama i tek sporadičnim prilikama da pokaže šta zna. Najveći golmani obično nisu spremni za tako nešto.

Ali oni najtalentovaniji mogu i da profitiraju, pa je veliko pitanje da li bi za Dmirovićevu karijeru bilo bolje da ostane neprikosnoven u Eibaru ili da čeka svoju šansu na stadionu Kamp Nou. Čak i ako potraje koju sezonu. Iz Barselone će svakako moći da bira klub.

Preduslov je naravno da poziv i dođe, a Dmitrović je samo jedan od kandidata. Tu su i 26-godišnji Belgijanac Koen Kastels, čuvar Volfzburgove mreže, pa Jan Zomer iz Borusije Menhengladbah, blistao je na golu Švajcarske na Mundijalu, zatim Liverpulov veteran Simon Minjole, sasvim dobro rešenje za rezervu, ali zbog očajnog imidža teško bi to progutali navijači Barse, zatim Heronimo Rulji iz Real Sosijedada, stara meta Katalonaca, već dokazan igrač. I zatim Dmitrović.

Ko zna? Viđali smo i mnogo luđe transfere no što bi ovaj bio. U stvari, ovaj i ne bi bio toliko lud.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara