Marko Grujić se vraća u februaru

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.01.19. | 17:45

Herta ne želi da žuri posle povrede skočnog zgloba mladog srpskog veziste

U velikom naletu bio je Marko Grujić tokom jesenje sezone u dresu Herte. Hvalili su ga Nemci na sva usta, pisali da je ključni igrač za tim iz glavnog grada. Stigao je i gol protiv Ajntrahta, ali povreda skočnog zgloba usporila je uspon Marka Grujića.

U Bundesligašu veruju na kratko. Posle sudara na jednom treningu sa Vladimirom Daridom nekadašnji vezista Crvene zvezde je povredio zglob. Nije to bio prvi maler za člana Liverpula u Berlinu, pa su u Herti prilično oprezni kada se povede reč o povratku Marka Grujića na teren.

Izabrane vesti

Tačno je da sa Grujićem u timu Herta ne zna da izgubi, ali je izvesno da Srbin neće biti u sastavu za premijeru drugog dela sezone i meč sa Nirnbergom.
„Moramo da budemo oprezni, Marko je imao dve povrede ove jeseni. Ne smemo da pogrešimo i prerano ga bacimo u vatru. Najranije ga možete očekivati u timu za duel protiv Šalkea“, rekao je trener Herte Dardaji.

Realno je da Grujić bude u timu 2. februara kada Herta dočekuje Volfsburg. Sa srpskim vezistom u timu tim iz Berlina nije poražen u prvom delu prvenstva.


tagovi

Marko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara