Marko Janković ne igra protiv Voždovca

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.10.18. | 09:51

Stari problem?

Otakako je seo na klupu Partizana retko na kojoj utakmici mogao je Zoran Mirković da računa na najbolji mogući sastav, a takav slučaj biće i u uvodnom susretu 11. superligaškog kola sa Voždovcem (petak, 18.00, TV Arena sport 1), pošto će crno-beli igrati bez – Marka Jankovića.

Crnogorski reprezentativac ponovo kuburi sa povredom trbušnog zida koja mu je zadavala probleme i u prethodnom prvenstvu i koje nikako da se ratosilja, pa je u dogovoru sa lekarskim timom procenjeno da je za njega najbolje da propusti duel sa Zmajevima. Janković nije trenirao poslednja tri dana sa ekipom i izvesno je da će biti van protokola, što ostavlja dilemu ko će ga zameniti.

Izabrane vesti

U novonastalim okolnostima, po desnoj strani veznog reda trebalo bi da dejstvuje Goran Zakarić, što će ostaviti mogućnost da šansu u prvih 11 dobiju Đorđe Ivanović ili Armin Đerlek, a možda i Saša Ilić, koji se prošle sedmice, na gostovanju Kolubari, prvi put našao u protokolu zvanične utakmice otkako je na klupu seo Bata Mirković.

Inače, odranije su van stroja Zlatan Šehović i Zoran Bambi Tošić, a u Humskoj 1 se nadaju da bi mladi levi bek i iskusni vezista mogli da konkurišu za tim u prvom meču po okončanju reprezentativne pauze, na gostovanju Spartaku u Kuli.

FOTO: Star sport


tagovi

Marko Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara