"Marko Pavlovski"
"Marko Pavlovski"

Marko Pavlovski novi igrač Porta!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.13. | 10:03

Prvotimac OFK Beograd i srpski zlatni omladinac danas postaje član najboljeg portugalskog kluba

Marko Pavlovski

Marko Pavlovski novi je igrač Porta, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Mladi vezista OFK Beograda (19) i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 dogodine dogovorio je saradnju sa slavnim portugalskim klubom i danas popodne putuje na Iberijsko poluostrvo gde će proći medicinske preglede i potpisati ugovor sa Zmajevima. Pavlovski će do maja 2014. igrai kao pozajmljen fudbaler OFK Beograda, a po završetku aktuelnog prvenstva potpisaće ugovor sa Zmajevima do 2018.

Zasad nije poznato koliko će ovaj transfer koštati Porto, ali kako MOZZART Sport saznaje, radi se o sumi između četiri i pet miliona evra.

O razvoju karijere Pavlovskog mogli ste nedavno da čitate u MOZZART Sportu, a bitno je istaći da je za OFK Beograd odigrao 28 utakmica, i da je oduševio javnost u Srbiji svojim lucidnim potezima i sjajnim asistencijama. To, kao ni odlične igre za Srbiju na pomenutom Evropskom prvenstvu, gde je nosio kapitensku traku Orlića, nije promaklo skautima Porta, koji su poznati kao možda i najbolji na svetu.

Kada se pogleda kako je Porto poslovao s mladim igračima koje je dovodio prethodnih godina, logično je očekivati da Pavlovskog čeka velika karijera.

Marko je, inače, jedan od brojnih Srba koji su u poslednje vreme stigli u Poortugal: u Benfiki ih je čak osmorica, dok i u trećem članu "velike trojke" Sportingu Srbija ima predstavnika: Luku Stojanovića (19), nekadašnjeg omladinca Partizana.

(Foto: STAR SPORT) 


tagovi

EvropaMarko PavlovskiOFK BeogradPortoPortugalSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara