Marković: Moj gol nije bio uigrana akcija

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.10.18. | 18:34

Strelac drugog pogotka za crno-bele Goran Zakarić rekao je da je ekipa tek u nastavku utakmice pokazala pravo lice

Fudbaleri Partizana preskočili su u Gornjoj varoši Zemun na putu ka četvrtfinalu Kupa Srbije, ali je ponovo branilac trofeja imao dosta problema u prvom poluvremenu. Pogocima mladog Svetozara Markovića i Gorana Zakarića ipak su gosti ostvarili cilj i obradovali navijača.
“Veoma teška utakmica, ali upravo onakva kakvu smo očekivali od ekipe Zemuna. U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom  ritmu do postignutog gola, da bismo smo se potom povukli, što nismo smeli da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije”, rekao je Marković za klupski sajt.

Gol iz prekida delovao je kao odlično uigrana akcija sa treninga. I zaista se retko takve stvari viđaju na mečevima.
 “Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali. Mare je savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme”.

Izabrane vesti


PANTIĆ POVREDIO ZADNJU LOŽU

Vezista Danilo Pantić je usled povrede zadnje lože morao da napusti teren pre vremena. Kako je rekao klupski lekar Ilija Rosić, on će za 24 sata imati pregled magnetnom rezonancom. Naime, toliko vremena je potrebno prođe kako bi mogli da se saznaju svi detalji povrede.


Sledeću utakmicu Partizan igra u subotu kada na stadionu u Humskoj stiže kruševački napredak koji je u prošlosti često umeo da napravi probleme crno-belima.
“Niz utakmica koji dolaze u narednih desetak dana je veoma težak. Tu je i vanredno kolo u sredu. Napredak je veoma nezgodan i očekuje nas ozbiljna borba na našem terenu. Sada se spremamo za subotu i već smo svim mislima u tome”, zaključio je Marković.

Strelac drugog pogotka za crno-bele Goran Zakarić rekao je da je ekipa tek u nastavku utakmice pokazala pravo lice.
“U drugom poluvremenu smo krenuli dosta agresivnije, postigli gol posle desetak minuta igre što nam je olakšao dalji tok utakmice. Imao je i Zemun svojih šansi, ali na sreću nisu dali gol. Pred sam kraj utakmice postigli smo i drugi  gol i rešili pitanje pobednika što nam je bilo od izuzetne važnosti, jer su ovakve utakmice pune iznenađenja, ali mi to nismo dozvolili”, poručio je Zakarić.

Foto: Starsport


tagovi

Svetozar MarkovićGoran Zakarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara